Vind zzp opdrachten in de zakelijke dienstverlening

Als getalenteerd zzp’er in de zakelijke dienstverlening ligt de wereld aan je voeten. Jij bezit namelijk de kwaliteiten en talenten waar bedrijven om staan te springen! Bij Younited vind je de mooiste opdrachten in de zakelijke dienstverlening die precies in jouw straatje passen. Of je nu in de IT-dienstverlening zit, architect bent of juist meer affiniteit hebt met de juridische en administratieve dienstverlening, Younited heeft legio opdrachtgevers die smachten naar een zelfstandig expert zoals jij. Meld je aan en vind ook de zzp opdracht in de zakelijke dienstverlening die op je lijf is geschreven.

Vind zzp opdrachten in de zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening opdrachten die perfect passen bij jouw talent 

Younited® helpt zelfstandig ondernemers om hun ideale opdracht te vinden. Dat is in ieder geval de missie. Dat doen we door in te zetten op een opdracht die perfect past bij de kwaliteiten die jij als zzp’er in de zakelijke dienstverlening bezit. Vul het profiel op Younited zo volledig mogelijk in en laat iedereen zien waar jij goed in bent en wat jouw vaardigheden zijn. Wees zeker niet te bescheiden, want op de Younited® Marktplaats wordt op basis van jouw profiel gematcht met de perfecte opdracht. Opdrachtgevers geven namelijk bij hun zoektocht naar een zelfstandig professional in de zakelijke dienstverlening op hun beurt aan welke talenten en vaardigheden zij zoeken. Zo ontstaat (bijna) als vanzelf de perfecte match en is het zaadje voor een iconische samenwerking geplant. Een samenwerking die bijdraagt aan jouw carrière als zelfstandig ondernemer.

Snel en volledig gefocust aan de slag met je zakelijke dienstverlening opdracht 

De opdracht gevonden in de zakelijke dienstverlening gevonden die perfect bij je past? Younited® zorgt ervoor dat je vervolgens helemaal gefocust en razendsnel aan de slag kunt. Hoe we dat doen? Onder meer met Younited® Backoffice, waarmee de overeenkomst tussen jou en je nieuwe opdrachtgever volledig conform wet- en regelgeving van de Belastingdienst wordt opgesteld. Zo kun je al binnen drie werkdagen volledig zorgeloos gaan doen waar jij goed in bent. In Younited® Store vind je daarnaast verschillende aanvullende diensten die je kunnen helpen bij het zelfstandig ondernemerschap. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij je boekhouding, het afsluiten van een verzekering of het vinden van een relevante opleiding soms zelfs met een aantrekkelijke korting.. 

Meld je aan bij Younited en vind ook de perfecte opdracht in de zakelijk dienstverlening 

Wil je ook een nieuwe opdracht vinden in de zakelijke dienstverlening, waar je je volledig op kunt focussen? Meld je dan vandaag nog aan en profiteer ook van de vele overige voordelen die ons platform rijk is.