Kom werken bij Younited® als Salesmanager

Kom werken bij Younited® als Salesmanager

Wil je om de tafel zitten bij grote spelers? Een dienst kunnen bieden die de Nederlandse markt verovert? Wij doen geen loze beloften. Welkom bij Younited®!

Jij houdt van het sales vak. Maar je gunt je talent natuurlijk niet aan zomaar iedere werkgever. Je wilt carrière maken in een onderneming met een ijzersterk product en toekomstperspectief. Als boegbeeld van Younited® groei je met ons mee naar de top!

Wat ga je doen?

Als Salesmanager ben je zoveel meer dan een verkoper van onze diensten. Je bent het boegbeeld van Younited® en je denkt actief mee over de richting die we met zijn allen ingaan.

Acquisitie betekent bij ons werken met een prospectlijst van potentiële bedrijven die onze diensten kunnen gebruiken. Met doelgerichte marketing maken we hen warm, bijvoorbeeld via LinkedIn en Google. Wanneer ze hebben geklikt op onze berichten, komen ze bij jou in beeld. Het zijn vooral de grote bedrijven én intermediairs waar we ons op richten. Organisaties die grote aantallen zelfstandig ondernemers zoeken en voor wie we ook de hele administratie hieromtrent overnemen. Het is daarom belangrijk te weten dat je echt met decisionmakers spreekt, op strategisch niveau. Wanneer deze personen in je netwerk zitten, is dat natuurlijk heel handig. Maar in ieder geval ben je in staat dit netwerk op te bouwen.

 •  Je brengt potentiële klanten in kaart, vanuit je netwerk bijvoorbeeld.
 • Je bezoekt (nieuwe) opdrachtgevers en geeft presentaties over de dienstverlening van Younited.

 • Het hele proces valt onder jouw verantwoordelijkheid, van acquisitie tot implementatie van nieuwe opdrachtgevers. Je bent en blijft de adviseur.

 • Onze propositie kan altijd verbetering gebruiken. Je creëert nieuwe content of zoekt naar elementen die specifiek voor een nieuwe klant belangrijk zijn.

 • Je werkt mee in up- en cross selling van de diverse dienstverleningen die Younited® biedt.

Wie ben jij? 
 • Opleiding vinden we eigenlijk niet zo belangrijk, maar je zit met decisionmakers om tafel en moet op strategisch niveau kunnen acteren, dus een hbo werk- en denkniveau is passend.
 • Je hebt ervaring in sales en kunt sterke adviesgesprekken voeren. Misschien kom je uit de hospitality, horeca, evenementen- of bancaire branche; dan heb je waarschijnlijk de tone of voice, de snelle manier van schakelen en de presentatie die we zoeken.
 • Misschien ben je nu wel senior intercedent en heb jij besloten dat Salesmanager je volgende stap is, dan kan dit de next step voor jou zijn.
 • Wij willen systemen voor ons laten werken, daarom maak jij nieuwe systeem snel eigen.
 • Van elke dag dezelfde werkzaamheden en een gespreid bed word jij niet gelukkig; jij houdt ervan om zelf initiatief te nemen, out of the box en abstract te denken en gesprekspartners te verrassen met je pitch.
 • Je bent in staat om pijnpunten bij opdrachtgevers bloot te leggen, koopsignalen op te pikken en hier passend op te anticiperen.
 • Het beste uit jezelf en je omgeving halen past van nature bij jou en je durft kritisch naar jezelf, collega’s en processen te kijken.
Wie zijn wij? 

Wij zijn Younited®, het platform dat zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers met elkaar verbindt. Met passie voor ons platform, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform waar ze een nieuwe opdracht kunnen vinden en hen de tools biedt om het ondernemerschap gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt om de juiste match te maken en het volledige administratieve proces uit handen te nemen.

Ons kantoor is gevestigd in Almere en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Ook hebben wij een hub in Deventer, waar ook collega's werken. Beide locaties zijn goed bereikbaar en vlakbij bij het station. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?
De uitdaging om mee naar de top 3 te groeien met een jonge organisatie; daar word je toch warm van?
 • Het is een fulltime baan, vanaf 32 uur per week. We starten met een jaarcontract, maar zien ernaar uit langdurig met je samen te werken.
 • Het salaris is goed, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden tussen € 2.600 - € 5.400 (schaal 7 t/m 10). Voor ervaren toppers op salesgebied is inschaling in schaal 11 mogelijk, deze loopt tot € 6.200. Daarbovenop komt 8% vakantiegeld, 6% persoonlijk keuzebudget en een zeer interessante jaarlijkse bonusregeling.
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, staat voor je klaar. Een laptop, een telefoon en een lease auto is bespreekbaar
 • Hybride werken vinden we uitstekend. Je bent veel onderweg, maar kunt daarnaast lekker thuis werken, vanaf een RGF locatie in de buurt of op het hoofdkantoor. Een of twee keer in de week ontmoeten we elkaar als team op het hoofdkantoor in Almere. By the way: ons bedrijfsrestaurant maakt lekkere lunches klaar...
 • De werksfeer maakt het verschil. Iedereen kent elkaar en de samenwerking is echt goed. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals een weekendje samen naar Split of een barbecue boot trip in Utrecht.

We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.


Ben je enthousiast? 

Is het ons gelukt je mee te nemen in ons verhaal en enthousiast te maken? Dan is het eerste deel van de missie geslaagd. De volgende stap ligt bij jou. Stuur ons een leuke kennismakingsbrief met een actueel cv. Dat kan hieronder via de sollicitatiebutton. Misschien wil je eerst nog iets meer weten over de functie of het sollicitatieproces. Bel gerust met Ralph Gehring, Business manager bij Younited® via 06-18842571. We hopen jou heel snel te ontmoeten!

Bij Younited® waarderen we diversiteit en geloven we dat onze unieke verschillen ons samen sterker maken. We moedigen sollicitaties aan van kandidaten met diverse achtergronden en ervaringen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.