Kom werken bij Younited® als Sales Consultant

Kom werken bij Younited® als Sales Consultant

Geweldig dat je interesse toont in deze topjob! We zoeken namelijk een commerciële collega die samen met ons Younited® op de kaart zet als een van de grootste spelers in de branche.

Over de functie

Younited® is een platform voor zelfstandig ondernemers en een snelgroeiend onderdeel binnen RGF Staffing the Netherlands. In juni 2020 werkten we nog met vijf collega's op kantoor, maar in augustus 2023 is ons team uitgegroeid tot 20 collega's.

Bij Younited® zijn we op zoek naar een Sales Consultant die onze verschillende dienstverleningsvormen kan verkopen aan (nieuwe) opdrachtgevers. Je houdt van uitdagingen en bent niet bang is om de grenzen op te zoeken! We gaan voor een sprintmarathon en daarom is het belangrijk dat jij de nodige ervaring meeneemt als bijvoorbeeld (senior) intercedent of sales consultant.

Bij Younited® ligt je voornaamste taak bij het enthousiasmeren van nieuwe opdrachtgevers en intermediairs om deel uit te maken van ons platform. Met onze eenvoudige, laagdrempelige online interface brengen we opdrachtgevers moeiteloos in contact met zelfstandige ondernemers. Ons servicemodel behoort tot de top van Nederland, vooral als het gaat om contractmanagement voor zelfstandige ondernemers. Je uitdaging? Deze toonaangevende dienstverlening verder uitbouwen en implementeren bij nieuwe opdrachtgevers.

Wat ga je doen? 

 • Je houdt je bezig met acquisitie van nieuwe opdrachtgevers (dit zijn zowel Opdrachtgevers als Intermediairs);
 • In kaart brengen van mogelijke klanten voor de onderscheidende Younited® proposities;
 • Geven van presentaties over de dienstverlening van Younited®, zowel intern als extern;
 • Regelmatig bezoeken van (nieuwe) opdrachtgevers van Younited®;
 • Zorg dragen voor het gehele proces (van acquisitie tot implementatie van nieuwe opdrachtgevers;
 • Creëren van (nieuwe) content die nodig in om onze propositie zo optimaal mogelijk te presenteren;
 • Concreet bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze propositie;
 • Adviseren (potentiële) opdrachtgevers van Younited®;
 • Beheren accounts;
 • Up- en cross selling van de diverse dienstverleningen die Younited® biedt;
 • Ons vertegenwoordigen in tender- en offertetrajecten. 

Zin om de uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan de groei van Younited®? Join the team!

Wie ben jij? 

Als jij een proactieve, ondernemende collega bent die graag buiten de gebaande paden beweegt, dan ben jij perfect voor ons! Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en vindt het leuk om zelf initiatieven te nemen en dingen te ontwikkelen. Jij bent van nature kritisch en haalt graag het beste uit jezelf, je collega's en de processen om je heen. Als elke dag hetzelfde zou zijn, dan zou jij daar niet gelukkig van worden. Maar het behalen van targets, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Werken in een commerciële setting is voor jou een bekend terrein en je weet hoe je pijnpunten bij opdrachtgevers blootlegt en koopsignalen opvangt. Last but not least, ben jij een kei in Power Point en weet je onze presentaties naar een hoger niveau te tillen.

 Jij hebt in ieder geval:

 • Een HBO werk- en denkniveau.
 • Minstens 2 jaar relevante commerciële ervaring onder de riem.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sounds like you? Join us!

Over het bedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn Younited®, een platform voor zelfstandig ondernemers, met een enthousiast team dat zich inzet om ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. Met passie voor ons werk, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform dat hen de tools biedt om het ondernemerschap leuker en gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt bij dringende kwesties en de invulling van interim-projecten.

Ons kantoor is gevestigd in Almere en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?

Wauw, bij Younited® hebben we een toffe baan voor jou met heel veel vrijheid! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens het volgende:

 • Een heerlijk salaris tussen de €2600,- en €4500,-, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
 • Je werkt 40 uur per week en maakt kans op een vaste arbeidsovereenkomst. Yes, you heard that right, vaste baan!
 • Hey, goed nieuws voor jou! Wij vergoeden je reiskosten vanaf de eerste kilometer van je huis naar ons kantoor in Almere. Je krijgt maar liefst €0,24 per kilometer, dus tel uit je winst!
 • Laptop, telefoon en leaseauto;
 • Bij een online platform hoort de mogelijkheid om te werken vanuit huis, een RGF-locatie in de buurt of op het hoofdkantoor. In het kader van teamsynergie en samenwerking waarderen we het dat iedereen tenminste 2 dagen per week vanuit ons hoofdkantoor in Almere werkt (na de zomer verwachten wij een kantoor in Oost Nederland te hebben voor onze vele Younited® collega’s uit het Oosten van Nederland);
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Younited® helemaal goed! Wij bieden je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf of binnen één van de merken van RGF Staffing the Netherlands.
 • Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een aantrekkelijke bonusregeling voor je klaarliggen. Nice!
 • Bij Younited® weten we dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn, daarom bieden we niet alleen geweldige carrièremogelijkheden, maar ook fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons een persoonlijk budget van 6% van je jaarsalaris, een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling. 
 • Op zoek naar een heerlijke lunch tijdens je werk? No problemo! Ons bedrijfsrestaurant heeft een uitgebreid assortiment waar je van kunt genieten.
 • Geen gedoe met het vinden van een parkeerplaats, wij hebben een parkeergelegenheid op slechts 3 minuten loopafstand. Easy peasy!
 • En als kers op de taart, kom jij terecht in een team met leuke en gemotiveerde collega's. Wij organiseren regelmatig leuke teamuitjes en onze VrijMiBo's zijn gewoonweg gezellig!

Klinkt dat niet fantastisch? We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.

Reageren?
Kortom, ben jij die gedreven professional die ons kan helpen om onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen en samen met ons de ZZP-wereld te veroveren? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken! Mail naar rgehring@younited.nl of bel ons op 036-5294573 en vraag naar Ralph Gehring, Businessmanager.