Kom werken bij Younited® als Management Assistent

Kom werken bij Younited® als Management Assistent

Jij houdt van ontzorgen en regelen. Maar je gunt je talent natuurlijk niet aan zomaar iedere werkgever. Je wilt carrière maken in een onderneming met een ijzersterke dienst en toekomstperspectief.

Als Management Assistent ondersteun je de directeur van Younited® en waar nodig het MT. Je bent de ‘stille’ kracht van Younited® en je denkt actief mee over de richting die we met zijn allen ingaan. Deze functie is redelijk nieuw en alhoewel de basis staat, ben je vrij om deze functie nog verder uit te bouwen.

Wat ga je doen?
 • Agendabeheer van de directeur en bij complexe afspraken ook voor de overige leden van het MT
 • Je zorgt ervoor dat de mailbox van de directeur overzichtelijk blijft en handelt zelf af waar mogelijk
 • Contact met interne en externe partijen
 • Organiseren van interne en externe netwerkevents, borrels en uitjes
 • Ondersteuning bieden bij het maken van presentaties en documenten
 • Notuleren (ongeveer twee keer per maand)

Daarnaast kom je als Management Assistent in aanraking met vertrouwelijke informatie waardoor integriteit enorm belangrijk is. Met jouw efficiënte manier van werken, neem je tevens kantoorprocessen en procedures onder de loep en draag je verbetervoorstellen aan.

Wie ben jij?
 • Opleiding vinden we eigenlijk niet zo belangrijk, maar je zit met decisionmakers om tafel en moet op strategisch niveau kunnen acteren, dus een hbo werk- en denkniveau is passend.
 • Je hebt ervaring in sales en kunt sterke adviesgesprekken voeren. Misschien kom je uit de hospitality, horeca, evenementen- of bancaire branche; dan heb je waarschijnlijk de tone of voice, de snelle manier van schakelen en de presentatie die we zoeken.
 • Uiteraard heb jij een uitstekende beheersing van de Office365 programma’s. Ben jij een expert in Teams? Daar worden wij heel blij van!
 • Van elke dag dezelfde werkzaamheden en een gespreid bed word jij niet gelukkig; jij houdt ervan om zelf initiatief te nemen, pakt pro actief werkzaamheden op en natuurlijk zorg je ervoor dat het bed voor je collega’s wel gespreid is
 • Het beste uit jezelf en je omgeving halen past van nature bij jou en je durft kritisch naar jezelf, collega’s en processen te kijken
Wie zijn wij?

Wij zijn Younited®, het platform dat zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers met elkaar verbindt. Met passie voor ons platform, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform waar ze een nieuwe opdracht kunnen vinden en hen de tools biedt om het ondernemerschap gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt om de juiste match te maken en het volledige administratieve proces uit handen te nemen.

Ons kantoor is gevestigd in Almere en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Ook hebben wij een hub in Deventer, waar ook collega's werken. Beide locaties zijn goed bereikbaar en vlakbij bij het station. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?

Veel vrijheid om de functie vanuit jouw kennis en creativiteit in te vullen en persoonlijke groei. Daarnaast bieden wij jou:  

 • Een parttime baan, voor 32 uur per week. We starten met een tijdelijk contract, maar zien ernaar uit langdurig met je samen te werken.
 • Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden tussen € 2.500 - € 3.400. Daarbovenop komt 8% vakantiegeld, 6% persoonlijk keuzebudget en een zeer interessante jaarlijkse bonusregeling. Verder kan je gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering en hebben we een uitstekende pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om hybride te werken. We zien je ook graag regelmatig op ons kantoor in Almere en incidenteel in Deventer. By the way: ons bedrijfsrestaurant in Almere maakt lekkere lunches klaar...
 • Wij vergoeden je reiskosten vanaf de eerste kilometer van je huis naar ons hoofdkantoor in Almere of onze hub in Deventer. Je krijgt maar liefst €0,24 per kilometer. Vanuit Almere heb je geen gedoe met het vinden van een parkeerplaats, wij hebben een parkeergelegenheid op slechts 3 minuten loopafstand.
 • Kom je met het openbaar vervoer? Beide locaties zijn vlakbij het station en deze kosten krijg je helemaal vergoed.
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Younited® helemaal goed! Wij bieden je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf of binnen één van de merken van RGF Staffing the Netherlands.
 • De werksfeer maakt het verschil. Iedereen kent elkaar en de samenwerking is echt goed. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals een weekendje samen naar Split of een barbecue boot trip in Utrecht.

We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.

Ben je enthousiast?

Dan is het eerste deel van de missie geslaagd. De volgende stap ligt bij jou. Stuur ons een leuke kennismakingsbrief met een actueel cv via de button hieronder. Wil je eerst nog meer weten over de functie of het sollicitatieproces? Bel gerust met Jolijn ten Have, Operationeel Manager bij Younited® via 036-5294573. We hopen jou heel snel te ontmoeten!

Bij Younited® waarderen we diversiteit en geloven we dat onze unieke verschillen ons samen sterker maken. We moedigen sollicitaties aan van kandidaten met diverse achtergronden en ervaringen.