Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Kom werken bij Younited® als Administratief Medewerker

Beschik jij over ervaring in administratie, secretariële werkzaamheden of het invoeren van data? Ben je op zoek naar een baan waarbij je een gezonde werk-privé balans hebt en wil je werken in een dynamische omgeving met afwisselende werkzaamheden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Younited® is een platform voor zelfstandig ondernemers en een snelgroeiend onderdeel binnen RGF Staffing the Netherlands. In juni 2020 werkten we nog met vijf collega's op kantoor, maar in maart 2023 is ons team uitgegroeid tot 20 collega's. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega binnen ons Match team.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet: "Ik ben de administratieve duizendpoot bij Younited®.  Ik zorg ervoor dat alle opdrachten voor zelfstandig ondernemers op tijd en correct worden gepubliceerd en dat alle vragen van opdrachtgevers, ondernemers en collega's worden beantwoord."

Wat je écht doet

 • Je zorgt voor een soepele publicatie van opdrachten voor zelfstandig ondernemers, zodat onze klanten kunnen rekenen op de beste service en kwaliteit.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van opdrachtgevers, ondernemers en collega's, en je zorgt voor een vlotte afhandeling via mail, telefoon, chatbot, enzovoorts.
 • Je biedt ondersteuning bij commerciële activiteiten, zoals het nabellen van mailings, en denkt na over hoe we processen kunnen verbeteren en optimaliseren.

Hoe je dat aanpakt

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken.
 • Je bent een communicatieve duizendpoot en hebt een vlotte pen.
 • Je hebt oog voor detail en zorgt voor een feilloze administratieve afhandeling van alle taken.
 • Je denkt actief mee over hoe we onze processen kunnen verbeteren en optimaliseren.

Over het bedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn Younited®, een enthousiast team dat zich inzet om ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. Met passie voor ons werk, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform dat hen de tools biedt om het ondernemerschap leuker en gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt bij dringende kwesties en de invulling van interim-projecten.

Ons kantoor is gevestigd in Almere en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?

Wauw, bij Younited® hebben we een toffe baan voor jou met heel veel vrijheid! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens het volgende:

 • Een heerlijk salaris tussen de €2400,- en €2800,-, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
 • Je werkt 24 tot 40 uur per week en maakt kans op een vaste arbeidsovereenkomst. Yes, you heard that right, vaste baan!
 • Hey, goed nieuws voor jou! Wij vergoeden je reiskosten vanaf de eerste kilometer van je huis naar ons kantoor in Almere. Je krijgt maar liefst €0,24 per kilometer, dus tel uit je winst!
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Younited® helemaal goed! Wij bieden je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf of binnen één van de merken van RGF Staffing the Netherlands.
 • Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een aantrekkelijke bonusregeling voor je klaarliggen. Nice!
 • Bij Younited® weten we dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn, daarom bieden we niet alleen geweldige carrièremogelijkheden, maar ook fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons een persoonlijk budget van 6% van je jaarsalaris, een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.
 • Op zoek naar een heerlijke lunch tijdens je werk? No problemo! Ons bedrijfsrestaurant heeft een uitgebreid assortiment waar je van kunt genieten.
 • Geen gedoe met het vinden van een parkeerplaats, wij hebben een parkeergelegenheid op slechts 3 minuten loopafstand. Easy peasy!
 • En als kers op de taart, kom jij terecht in een team met leuke en gemotiveerde collega's. Wij organiseren regelmatig leuke teamuitjes en onze VrijMiBo's zijn gewoonweg gezellig!

Klinkt dat niet fantastisch? We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.

Reageren?

Kortom, ben jij die gedreven professional die ons kan helpen om onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen en samen met ons de ZZP-wereld te veroveren? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken! Mail naar mtimmer@younited.nl of bel ons op 036-5294573 en vraag naar Mandy Timmer, Manager Match.