Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Werken bij Younited®

Werken bij Younited®

Wil jij werken bij het leukste onderdeel van RGF Staffing the Netherlands? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct!

Wij zijn op zoek naar:

Operationeel Consultant
Operationeel Consultant

Younited® is onderdeel van RGF Staffing the Netherlands en ondersteunt en adviseert alle labels van RGF Staffing the Netherlands (waaronder Start People en Unique) en eigen klanten rondom de inhuur van zelfstandig ondernemers. 

In deze administratieve, financiële en juridische functie kun je jezelf ontzettend ontwikkelen! 

 

 

 

 

 

Sales Consultant
Sales Consultant

Als Sales Consultant bij Younited® werk je samen met de Programmamanager om de dienstverlening van Younited® uit te breiden. In jouw rol houd je je zowel bezig met de interne labels van RGF Staffing the Netherlands als het vergroten van het aantal eigen opdrachtgevers.

 

 

 

 

 

Expertise Consultant
Expertise Consultant

Ook het Expertise team van Younited® zoekt versterking! Vind jij het leuk om zelfstandig ondernemers te bemiddelen en te matchen op openstaande opdrachten? Lees dan onze vacature door! 

 

 

 

 

 

 

 

Interim Recruiter
Interim Recruiter

Vanwege de snelle groei van Younited® zijn wij op zoek naar Interim Recruiters. 

Heb je een vraag over deze opdracht of heb je direct interesse? Bel ons via 036-5294573 of stuur ons een sollicitatie. 

 

 

 

 

 

 

Stagiaire
Stagiaire

Wil jij een super leuke stage tegemoet gaan? Echt onderdeel zijn van een team en super veel leren? Reageer dan op onze stageplek, waarbij je een vergoeding ontvangt van € 300,- per maand (op basis van 40 uur per week). 

 

 

 

 

 

Open sollicitatie
Open sollicitatie

Younited® is een snelle groei aan het doorlopen en heeft vaak vacatures open staan. Staat jouw vacature of expertise er niet tussen maar denk jij een goede toevoeging te zijn voor het team? 

Bel ons via 036-5294573 of stuur ons gerust een open sollicitatie. 

 

 

 

 

Chantal

Chantal

Expertise Consultant

Interessante schakel

Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Younited® als Expertise Consultant. Hiervoor heb ik jarenlang bij uitzendorganisatie Unique gewerkt. De reden dat ik heb gekozen voor Younited® is omdat ik graag mijn expertise wilde inzetten bij een nieuw label. Daarbij sprak de visie en missie van Younited® mij enorm aan. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn verwachtingen volledig zijn uitgekomen. Ik werk in een klein team (nu nog) en bij een klein label (nu nog) waardoor ik ook veel eigen inbreng heb. Er wordt gebruik gemaakt van mijn kwaliteiten en dat maakt dat ik ook echt doe wat ik leuk vind. Er is nog veel te doen en te bouwen en dat doen we met elkaar. De teamspirit is hoog en er wordt naast hard gewerkt ook veel gelachen. Erg belangrijk. Ik hoop hier nog veel te kunnen bijdragen om Younited® nog succesvoller te maken.

Rebecca

Rebecca

Operationeel Consultant

Uitdagend en afwisselend

Werken in de functie van Operationeel Consultant bij Younited® zorgt er voor dat ik elke dag met energie naar mijn werk ga om zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk op weg te helpen. Het schakelen tussen de verschillende partijen waar wij mee te maken hebben, houdt ons werk dagelijks uitdagend en afwisselend! Wij werken met een hecht team, waarbij wij samen alles op alles zetten om er voor te zorgen dat ook jullie opdracht(en) spoedig door het proces heen zijn!

Wil je meer weten over onze vacatures?

Mail direct