Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Werken bij Younited®

Werken bij Younited®

Wil jij werken bij het leukste onderdeel van RGF Staffing the Netherlands? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct!

Wij zijn op zoek naar:

Backoffice Consultant
Backoffice Consultant

Hey daar! Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Ben jij administratief én communicatief een echte kanjer en sta je te popelen om het verschil te maken in een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sales Consultant
Sales Consultant

Yes, jouw aandacht hebben we! Wij bij Younited® hebben een super toffe job voor jou als Sales Consultant. Jouw belangrijkste missie is om onze verschillende dienstverleningsvormen te verkopen aan (nieuwe) opdrachtgevers. We zoeken iemand met een passie voor sales, een vlotte babbel en de drive om de beste deals te sluiten. Ga jij onze successen nog verder boosten?

Match Consultant
Match Consultant

Ook het Match team van Younited® zoekt versterking! Vind jij het leuk om zelfstandig ondernemers te bemiddelen en te matchen op openstaande opdrachten? Lees dan onze vacature door!

 

 

 

 

Finance Professional

Bij Younited® hebben we de primeur om een gloednieuwe functie te introduceren: Finance Professional. En het mooie is dat jij als eerste de kans krijgt om deze uitdagende en spannende rol in te vullen en vorm te geven. Jij bent in de lead om het financiële proces van ons groeiende bedrijf te beheren en optimaliseren.

Administratief medewerker

Beschik jij over ervaring in administratie, secretariële werkzaamheden of het invoeren van data? Ben je op zoek naar een baan waarbij je een gezonde werk-privé balans hebt en wil je werken in een dynamische omgeving met afwisselende werkzaamheden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Stagiaire HR en Recruitment

Wil jij een super leuke stage tegemoet gaan en je skills in HR en Recruitment vergroten? 

Reageer dan op onze stageplek, waarbij je een vergoeding ontvangt van € 300,- per maand (op basis van 40 uur per week).

Stagiaire Administratief en Juridisch

Wil jij een super leuke stage tegemoet gaan? Echt onderdeel zijn van een team en super veel leren?

Reageer dan op onze stageplek, waarbij je een vergoeding ontvangt van € 300,- per maand (op basis van 40 uur per week).

 

 

Open sollicitatie

Younited® is een snelle groei aan het doormaken en heeft vaak vacatures open staan. Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij een goede toevoeging te zijn voor het team? 


Bel ons via 036-5294573 of stuur ons gerust een open sollicitatie.

 

Chantal

Chantal

Expertise Consultant

Interessante schakel

Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Younited® als Expertise Consultant. Hiervoor heb ik jarenlang bij uitzendorganisatie Unique gewerkt. De reden dat ik heb gekozen voor Younited® is omdat ik graag mijn expertise wilde inzetten bij een nieuw label. Daarbij sprak de visie en missie van Younited® mij enorm aan. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn verwachtingen volledig zijn uitgekomen. Ik werk in een klein team (nu nog) en bij een klein label (nu nog) waardoor ik ook veel eigen inbreng heb. Er wordt gebruik gemaakt van mijn kwaliteiten en dat maakt dat ik ook echt doe wat ik leuk vind. Er is nog veel te doen en te bouwen en dat doen we met elkaar. De teamspirit is hoog en er wordt naast hard gewerkt ook veel gelachen. Erg belangrijk. Ik hoop hier nog veel te kunnen bijdragen om Younited® nog succesvoller te maken.

Wil je meer weten over onze vacatures?

Mail direct