Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Become Younited®

Wil jij werken bij het leukste onderdeel van RGF Staffing the Netherlands? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct!

Expertise Consultant
Expertise Consultant

Apple begon in de garage, Facebook op een studentenkamer en Younited® op een kantoor in Almere. Van een faciliterende afdeling binnen RGF Staffing the Netherlands is Younited® nu een volledig online platform waarin alles wat zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers nodig hebben samenkomt.

 

 

 

Operationeel Consultant
Operationeel Consultant

Younited® is onderdeel van RGF Staffing the Netherlands en ondersteunt en adviseert alle labels van RGF (waaronder Start People en Unique) plus eigen klanten rondom de inhuur van zelfstandig ondernemers. 

 

 

 

 

 

Open sollicitatie
Open sollicitatie

Heb je interesse in het werken bij Younited® en staat jouw droombaan er niet tussen? 

We horen graag welke ideeën je hebt en wat jij voor ons kan betekenen.

 

 

 

 

 

 

Rebecca

Rebecca

Operationeel Consultant

Uitdagend en afwisselend

Werken bij Younited® zorgt er voor dat ik elke dag met energie naar mijn werk ga om zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk op weg te helpen. Het schakelen tussen de verschillende partijen waar wij mee te maken hebben, houdt ons werk dagelijks uitdagend en afwisselend! Wij werken met een hecht team, waarbij wij samen alles op alles zetten om er voor te zorgen dat ook jullie opdracht(en) spoedig door het proces heen zijn!

Chantal

Chantal

Expertise Consultant

Interessante schakel

Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Younited® als expertise consultant. Hiervoor heb ik jarenlang bij Unique gewerkt. De reden dat ik heb gekozen voor Younited® is omdat ik graag mijn expertise wilde inzetten bij een nieuw label. Daarbij sprak de visie en missie van Younited® mij enorm aan. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn verwachtingen volledig zijn uitgekomen. Ik werk in een klein team (nu nog) en bij een klein label (nu nog) waardoor ik ook veel eigen inbreng heb. Er wordt gebruik gemaakt van mijn kwaliteiten en dat maakt dat ik ook echt doe wat ik leuk vind. Er is nog veel te doen en te bouwen en dat doen we met elkaar. De teamspirit is hoog en er wordt naast hard gewerkt ook veel gelachen. Erg belangrijk. Ik hoop hier nog veel te kunnen bijdragen om Younited® nog succesvoller te maken.

Wil je meer weten over onze vacatures?

Mail direct