Ontdek jouw voordelen

Ontdek jouw voordelen

Als opdrachtgever bij Younited® kom je direct in contact met een grote groep zelfstandig ondernemers, creëer je jouw eigen dashboard en wordt de administratie rondom de opdracht en overeenkomst administratief goed geregeld. Samen kunnen jullie binnen no-time aan de slag om de uitvoering van opdracht tot een succes te maken!

5.852
Opdrachten

1.804
Opdrachtgevers

62.531
Ondernemers

40
Producten in store

Jouw voordelen
als opdrachtgever

Alles in één dashboard

Alles in één dashboard

Alle relevante informatie over de inzet van zelfstandig ondernemers in één overzicht, namelijk: in jouw persoonlijke dashboard. Plaats gemakkelijk opdrachten, reageer op geïnteresseerden en sluit gezamenlijk een overeenkomst.

De perfecte match

De perfecte match

Meld je binnen vijf minuten aan bij Younited®, zet je opdrachten uit, selecteer de benodigde vaardigheden en expertise en krijg direct inzicht in passende matches. Zo vind je dé zelfstandig ondernemers voor jouw organisatie.

Administratie wordt geregeld

Administratie wordt geregeld

Younited® regelt de administratie rondom de opdrachten die je hebt uitgezet op ons platform. Van het beoordelen van de opdracht conform wetgeving tot het opstellen van de juiste overeenkomsten en het inregelen van de urenregistratie en facturatiestroom.

Jouw voordelen  als opdrachtgever