Younited® dashboard

Younited® dashboard

Younited® is een platform opgebouwd uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen komen samen in jouw persoonlijke dashboard. In het dashboard kun je aangeven of je wel of niet beschikbaar bent voor een nieuwe opdracht. Daarnaast biedt het dashboard overzicht. Je hebt real-time inzicht in je gefactureerde omzet en toegang tot lopende opdrachten met bijbehorende facturen.

Dashboard

Als je in het dashboard bij 'Mijn taken' kijkt, zie je welke acties je binnenkort nog moet voltooien. Hoe sneller je deze hebt uitgevoerd, hoe sneller je een opdracht definitief hebt gemaakt en hoe sneller je aan de slag kunt met je droomopdracht. Hier zie je ook of je bijvoorbeeld nog gewerkte uren moet declareren. Met het dashboard heb je dus altijd overzicht van wat je nog te doen staat en hoef je geen aparte takenlijst meer bij te houden. 

In de widget 'Mijn meldingen' op je dashboard zie je reacties van potentiële opdrachtgevers die wel te spreken zijn over jouw vaardigheden en talenten. Aarzel niet en ga direct het gesprek aan met een opdrachtgever, het kan je zomaar een nieuwe top opdracht opleveren.

Screenshot Younited dashboard

Daarnaast bestaat het dashboard uit een digitale agenda, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van webinars en events die voor jou relevant en interessant zijn. Tot slot geeft het dashboard je het allerlaatste branche-gerelateerde nieuws, zowel voor ondernemers als opdrachtgevers.

Je kunt het dashboard helemaal vormgeven op de manier die jij prettig en overzichtelijk vindt. Zo weet je altijd in één oogopslag wat je vandaag te wachten staat.