Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Ondernemers / Voordelen

Community voor zelfstandig ondernemers

Samen zelfstandiger ondernemen. Maak deel uit van het zelfstandige netwerk. Vraag elkaar om advies en help elkaar aan kansen. Zet jezelf op de netwerkkaart.

Terug naar voordelen
Community voor zelfstandig ondernemers

Community voor zelfstandig ondernemers

Younited® is een platform dat zelfstandigen verbindt aan elkaar, de tools en de opdrachten die ze nodig hebben om 100% zelfstandig te zijn. Een one-stop-shop voor ondernemers, waar alle variabelen van het succes van je onderneming samen komen in één overzichtelijk dashboard.

Zelfstandigen kunnen veel van elkaar leren. Bouw een netwerk op dat je versterkt. Gebruik elkaars advies en geef elkaar kansen. Stel vragen en deel je kennis, kunde en content. Zet social media strategisch in en jezelf op de kaart. Zo blijf je up-to-date. En als ondernemer bepaal je natuurlijk zelf hoe, hoeveel en wanneer je gebruikmaakt van de community. 

Netwerken

Als ondernemer heb je natuurlijk al een netwerk. Op ons platform younite je dat met andere netwerken. Ons platform verandert lone wolves zo in een ‘pack of wolves’, een sterk organisatie-platform voor eigengereide ondernemers. Als zelfstandig ondernemer moet je goed kunnen samenwerken. Bijvoorbeeld door grotere projecten aan te nemen om samen met anderen op te pakken of door projecten die niet in jouw straatje passen door te spelen. Zo ben je verzekerd van uitdagende klussen waarmee je nieuwe ervaring opdoet. 

Ervaar de voordelen van een Younited netwerk 

Netwerken kan je nieuwe opdrachtgevers en klussen opleveren. En biedt nog veel meer voordelen. Meer kennissen zorgen immers ook voor meer kennis. Dus als jij een bepaald probleem niet op kan lossen, ken je de juiste mensen om je daarbij te helpen. Iedereen stimuleert, motiveert en leert van elkaar. Zodat we allemaal groeien. Dus deel je kennis en krijg er nieuwe kennis en voordelen voor terug.

Younited verenigt ondernemers met elkaar 

Younited maakt je 100% zelfstandig, dankzij de kracht van het collectief. Samen sparren, samen leren, samen sterker. Daarbij blijf je in de lead over wat je met de nieuwe kennis doet. Bekijk het eens door een andere bril. Speel de opdracht door die je zelf niet kunt doen. Mail iemand die je verder kan helpen. Ontdek de vele voordelen van Younited®.

 

Voordelen

Kosten

Community

Younited