Spreek met Freekje

Spreek met Freekje

Herken je dit? Niet goed uit je woorden komen wanneer iemand vraagt: ‘wat doe je met je bedrijf’? Of het gebrek aan inspiratie als je content maakt voor je social media? Als ondernemer ben je in de eerste plaats bezig met waar je goed in bent. Werken aan je bereik en zichtbaarheid is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Ik help je met het maken van een stevig handvat en een aanpak voor een contentstrategie die werkt. En de bijvangst? Ik weet zeker dat je het leuker gaat vinden om je verhaal te vertellen.

Misschien heb je je KVK nummer net op zak, of je bent al een tijdje bezig als ondernemer. Hoe dan ook, je hebt behoefte aan meer richting en minder ‘schieten met hagel’. Ik help je uit je tunnel en over je drempel om zichtbaarder te worden met resultaat. Hieronder kan je lezen hoe we kunnen samenwerken. 

  • De brandstory dag

 

Tijdens de brandstory dag gaan we in een individuele workshop werken we aan jouw merkverhaal en hoe je deze kan inzetten voor meer klanten en meer resultaat. 

Na deze dag: 
  • Staat jouw merkverhaal als een huis en kan je deze pitchen wanneer je de vraag krijgt ‘wat doe je eigenlijk met je bedrijf’? 
  • Heb je twee signature stories die je kan gebruiken op je ‘over mij’ pagina of in een overtuigende (bedrijfs)presentatie 
  • Ken je de belangrijkste storytelling technieken welke je kan toepassen bij het maken van meer content voor je bedrijf 
Investering:

Normale prijs: 799,- euro excl BTW
Prijs voor Younited leden: 699,-  euro excl BTW

 

  • Het stemgeluid programma

Heb je behoefte aan intensievere ondersteuning? In het stemgeluid programma vertalen we jouw (merk)verhaal naar een contentstrategie die je publiek aanzet tot actie. We werken 3 maanden intensief samen zodat je een vliegende start maakt en weet aan welke knoppen je kan draaien voor meer resultaat.

Na dit programma:
  1. Ken je jouw merkverhaal en hoe je deze consistent kan uitdragen.
  2. Ken je jouw publiek hoe je deze in beweging zet.
  3. Weet je hoe je je eigen drempels overkomt naar meer zichtbaarheid.
  4. Heb je de tools voor een rake contentstrategie en kan je direct aan de slag
Investering:

Normale prijs: 1999,- euro excl BTW
Prijs voor Younited leden: 1899 euro excl BTW

 

Over Spreek met Freekje

Mijn naam is Freekje, presentatiecoach en contentstrateeg. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven én als ondernemer weet ik één ding zeker: alles begint met het juiste verhaal. Ik werk vanuit de overtuiging dat alles al aanwezig is om dat verhaal te gaan vertellen. Ik help je uit je blinde vlek te stappen en obstakels te overkomen naar meer zichtbaarheid. Mijn doel is dat jij raak schiet voor meer bereik en meer klanten.

Gratis intakegesprek
Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we dan eerst kijken of het klikt.  Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wil je eerst meer weten en wat anderen over me te zeggen hebben? Lees direct de reviews op mijn website. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!