De Marketing Ninja

De Marketing Ninja

Stop met hagel schieten! Met De Marketing Ninja stel je een doelgericht plan op dat écht jouw lievelingsklanten bereikt. Zo bespaar je tijd, geld én energie, terwijl je jouw marketingacties maximaal laat renderen. Samen op weg naar duurzame groei met De Ninja Movement!

Slimme marketing
voor meer resultaat!

Wij zijn De Marketing Ninja en we begeleiden ondernemers en zelfstandig ondernemers bij het zelf opstellen van hun onderbouwde marketingplan. Zo zet je niet méér marketing in, maar ga je slimmer en doelgerichter te werk. Met resultaat: effectieve marketingacties die je lievelingsklanten écht bereiken, raken en bewegen.Nog te vaak horen wij van ondernemers dat marketing voelt als met hagel schieten. Een boodschap uitzetten en hopen dat het effect heeft. Volgens ons kan dat anders! Bij De Marketing Ninja geloven we dat marketing draait om het vinden van de fit tussen jou en je lievelingsklanten, datgene waarin jij je onderscheid gekoppeld aan de behoeften of pijnpunten van je klanten. Met onze werkwijze laten we mensen zien dat je niet méér marketing hoeft in te zetten, maar slimmere en gerichtere marketing zodat je jouw lievelingsklanten écht bereikt, raakt en beweegt. Zo helpen we samen alle gepassioneerde ondernemers duurzaam vooruit. Dát noemen wij De Ninja Movement.

Usp's van De Marketing Ninja

Strategisch:

We bepalen richting vanuit een goed onderbouwde en passende strategie. Daarna is het tijd voor actie!

Ervaring:

Met onze ervaring in zowel corporate als MKB bedrijven en een NIMA C diploma op zak maken wij strategie toegankelijk voor kleine ondernemers en ZZP’ers.

Crealitisch:

We combineren analytisch en creatief vermogen. Zo ontstaan originele en doordachte oplossingen.

Energiek & Vrolijk:

De Marketing Ninja combineert speelsheid met professionaliteit en is altijd de brenger van heel veel fijne energie!

Over De Marketing Ninja

Voor ondernemers en ZZPers die op zoek zijn naar een onderbouwde marketingaanpak en kraakheldere positionering voor hun bedrijf hebben wij het Positioneringsprogramma ontwikkeld. Een programma waarin we jouw bedrijf op een onderbouwde manier op de kaart gaan zetten! Als kleine ondernemer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een duidelijke missie voor ogen te hebben om je business richting te geven.

Jij bént je bedrijf. Wij helpen je met het formuleren van een heldere omschrijving van je bedrijf, in taal die aansluit bij jouw lievelingsklant. Samen definiëren we wat jou onderscheidend maakt ten opzichte van je concurrenten en helpen we je kiezen voor een glasheldere positionering. Zodat je altijd, van je homepage tot je offerte en van de netwerkborrel tot op je socials, precies kunt vertellen waar je bedrijf voor staat. Zo bereik, raak en beweeg jij de best passende klanten. 

Over De Marketing Ninja
Is jouw bedrijf toe aan de volgende professionaliseringslag?” Laten we samen aan de slag gaan!

Is jouw bedrijf toe aan de volgende professionaliseringslag?” Laten we samen aan de slag gaan!