Laat je verzekeren via Aon

Laat je verzekeren
via Aon

Als verzekeringmaatschappij en adviseur heeft Aon als doel om klanten te helpen om hun doelen makkelijker te bereiken. Met kennis van de markt én jouw branche vinden zij de beste oplossingen die passen bij jouw bedrijf. Ze begrijpen jouw behoeften en weten waar de belangrijkste risico’s in jouw sector liggen. De experts van Aon geven persoonlijk advies over de oplossingen voor jouw onderneming, zodat je betere beslissingen kunt maken en zorgeloos kunt ondernemen.

Verzekeringen voor ondernemers

De gevolgen van een onverwachte tegenslag kunnen groot zijn, zowel financieel als voor de continuïteit van je onderneming. Verzekeringen kunnen je helpen om deze risico's af te dekken en de financiële gevolgen van schade of letsel te beperken.

Bovendien geven verzekeringen zekerheid. Bijvoorbeeld door financiële bescherming, maar ook een stukje gemak en zekerheid. Als partner kan Aon je van een passend advies voorzien en bepalen welke verzekeringen voor jouw bedrijf van belang zijn. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

De verzekeringen die Aon biedt via onze Store:

  • Aon Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • Aon Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Aon Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Aon Cyberverzekering
  • Aon Rechtsbijstandverzekering
  • Aon Zakelijke Autoverzekering

Verzeker je inkomen
bij arbeidsongeschiktheid

Voor ondernemers zijn er bij arbeidsongeschiktheid geen voorzieningen vanuit de overheid, behalve de bijstand. Het is aan jou om maatregelen te treffen voor als je ziek bent of langdurig arbeidsongeschikt. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzeker je jouw inkomen tot een maximum van 90%!

Verzeker je inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor iedere ondernemer

Als je schade aan iemand veroorzaakt, of aan spullen van een ander, dan ben je als zelfstandig ondernemer aansprakelijk. Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je daarvoor gedekt.

Bij Aon krijg je advies van experts over de verzekering die het best past bij jouw situatie. We weten welke risico’s er spelen in jouw branche en vinden daar de beste oplossing bij. Zo ben je verzekerd voor de dingen die belangrijk zijn voor je.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor iedere ondernemer

Bekijk alle producten van Aon in de Store.