Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Partners van Younited®

Als zelfstandig ondernemer moet je heel veel balletjes in de lucht houden. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Die hulp vind je in de Store van Younited®. Hier bieden we verschillende relevante producten en diensten aan van onze partners, die net als wij alleen het allerbeste overhebben voor jou als zelfstandig ondernemer.

Hulp bij je boekhouding, marketing of ontwikkeling. De Store is goed gevuld met relevante producten voor alle ondernemers. Wanneer je een account hebt bij Younited®, voeg je die producten eenvoudig toe. Daarnaast profiteer je regelmatig van mooie voordelen als je een product of dienst afsluit bij een van onze partners uit de Store!

 

Financiën
Financiën

Administratie en boekhouding is voor veel zelfstandig ondernemers een noodzakelijk kwaad. Toch is het een essentieel onderdeel van het ondernemerschap. Profiteer van onze partners die je helpen met het bijhouden van je financiën.

Marketing en huisstijl
Marketing en huisstijl

Marketing is belangrijk. Toch is het niet de favoriete bezigheid van iedere ondernemer. Onze partners helpen je niet alleen met het ontwikkelen van je (online) marketingstrategie, maar bijvoorbeeld ook met het ontwerpen van je logo of je huisstijl.

Ontwikkeling
Ontwikkeling

Ontwikkeling is belangrijk. Door je als zelfstandig ondernemer te blijven ontwikkelen, bouw je een voorsprong op ten opzichte van je concurrentie. Onze partners helpen je aan de juiste opleiding, zelfs naast je drukke bestaan als zelfstandig ondernemer.

Pensioen regelen
Pensioen regelen

Als zelfstandig ondernemer moet je zelf zorgdragen voor je pensioen. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn, al kan ook hier een beetje hulp geen kwaad. De partners van Younited® helpen je om nu al op een verantwoorde manier na te laten denken over je oude dag.

Verzekeringen
Verzekeringen

Zelfstandig ondernemers dienen alles zelf te regelen, zo ook hun verzekeringen. Maar welke verzekeringen moet je verplicht afsluiten? En welke verzekeringen zijn in jouw specifieke geval verstandig? Onze partners helpen je graag aan gedegen en persoonlijk advies.