Blijf groeien als zelfstandig ondernemer

Opleiding.nl

Opleiding.nl biedt een compleet en eenvoudig overzicht van alle kwaliteitsopleidingen die er in Nederland te vinden zijn. Voor elk vakgebied en op elk niveau.

Opleiding.nl

Younited® & Opleiding.nl

Het aantal opleidingsinstituten is enorm en maakt het lastig om alles met elkaar te vergelijken. Met Opleiding.nl is dat verleden tijd. Hier vind je de beste opleiders, die samen meer dan 6500 opleidingen en trainingen aanbieden.

Uit onderzoek blijkt dat opleiding en training een van de belangrijkste zaken zijn voor ondernemers. Als platform voor zelfstandig ondernemers weten we bij Younited® dus als geen ander hoe belangrijk het is voor zelfstandigen om zich te blijven ontwikkelen. Alleen op deze manier blijf je de concurrentie voor en zorg je dat je nóg interessanter wordt voor potentiële opdrachtgevers. 

Toch blijkt de drempel voor zelfstandig ondernemers soms te hoog om een opleiding of training te volgen. Je dagen zitten al aardig vol en hoe vind je tussen al die aanbieders de juiste cursus? Dit is precies de reden waarom we bij Younited® zo blij zijn met Opleiding.nl als partner. Zij maken het mogelijk om heel snel en eenvoudig de opleiding te vinden die perfect aansluit op jouw vakgebied en niveau. 

Wat is Opleiding.nl dan precies? 

Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werk gerelateerde opleiders van Nederland. Samen bieden ze alle opleidingen en trainingen aan die je nodig kunt hebben voor je werk, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. Jaarlijks leiden deze opleiders zo’n 200.000 werkenden op. Zij krijgen daarbij les van ruim 3.500 docenten en trainers uit relevante vakgebieden. Deze opleiders zijn allemaal bekende namen bij werkgevers. Sterker nog, meer dan 15.000 organisaties besteden hun eigen opleidingen en trainingen uit aan een van de opleiders achter Opleiding.nl. Een leven lang ontwikkelen, is het doel!

 

Voor jou als zelfstandig ondernemer

Bij Opleiding.nl zoek en vind je razendsnel een geschikte opleiding. Deze zijn met zorg uitgezocht op kwaliteit. Alleen de beste en meest relevante opleidingen zijn voor jou geselecteerd. Als je een opleiding gekozen hebt, kun je direct inschrijven via Opleiding.nl. Alle stappen zijn simpel online te doorlopen. Van de opleider ontvang je alle informatie over je opleiding waardoor je snel van start kunt. Ook de facturatie van de opleiding gaat via de opleider.

Kies je opleiding snel en gemakkelijk via Younited® en profiteer nu van 10% korting!

 

Hanneke

Hanneke

Zelfstandig ondernemer

De cursus is een echte aanrader!

Als ondernemer en adviseur kom ik bij veel verschillende bedrijven langs en zie ik de zoektocht naar de optimalisering van processen en systemen. Hoe past de opkomst van Blockchain daarin? Hoe werkt een smart contract eigenlijk?De cursus, Blockchain PE, geeft je een goede basis over dit nieuwe kennisgebied. Een kijkje in de toekomst. Blockchain is nu nog niet de magische oplossing voor alle bestaande problemen. Dat is me wel duidelijk. Maar ik ben er na deze cursus van overtuigd dat de manier waarop we processen inrichten (nu o.a. met ERP systemen) in de toekomst drastisch zal wijzigen. We moeten op een hele andere manier naar processen leren kijken dan we gewend zijn. En dit zal een grote impact hebben op het werk van (financiële) professionals. Ik volg daardoor nu met nog meer interesse de ontwikkelingen op dit gebied.

FAQ

Younited® en Opleiding.nl vinden beide de ontwikkeling en groei van zelfstandig ondernemers belangrijk. Door de krachten te bundelen, kunnen wij (Opleiding.nl) ons aanbod via het platform van Younited® aanbieden.

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om voorop te blijven in de markt en jezelf op het gebied van kennis en vaardigheden te onderscheiden. Je kiest immers bewust voor het zelfstandig ondernemerschap. Om up-to-date te blijven, kun je via Opleiding.nl profiteren van een groot aanbod opleidingen en cursussen.

Via het platform van Younited.nl, maak je snel en éénvoudig een account aan voor jouw persoonlijke portal bij Opleiding.nl. Na het registreren heb jij direct toegang tot alle beschikbare opleidingen. En omdat je via Younited® inlogt, profiteer je direct van 10% korting. De registratie van de opleiding en de financiële afhandeling ervan regel je direct bij Opleiding.nl.

Start met groeien

Bekijk de opleidingen