Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Zit jij in de freelance sales of de zzp sales?

De freelance sales en zzp sales wereld is een harde wereld. Jij kent deze branche van A tot Z en met een berg aan energie begeef jij je in deze wereld. Daar ben je trots op! Kun jij je hier in vinden als zzp talent? Dan is Younited het platform voor jou. Op dit platform ontstaan de beste en mooiste samenwerkingen tussen de meest getalenteerde zzp sales talenten en de mooiste opdrachtgevers.

Zit jij in de freelance sales of de zzp sales?

Zzp sales opdrachten voor jou

Younited heeft al jaren ervaring met het koppelen van zzp sales opdrachten aan de juiste  sales talenten. OpYounited Marktplaats wordt vraag en aanbod gekoppeld. Zzp sales opdrachten worden door bedrijven ingestuurd met bepaalde specialiteiten waar zij naar op zoek zijn. Door jouw kwaliteiten als sales talent aan te geven in je profiel, ontstaat haast als vanzelf de perfecte match. Bij Younited zijn we eerder onder de indruk van je kwaliteiten en vaardigheden, dan van ervaring die door de loop der jaren is opgebouwd. Dat is dan ook de reden dat we onze opdrachten willen matchen op basis van talent. 

Zit jij in de freelance sales professionals branche?

Younited is hét platform voor zelfstandig ondernemers. Wij willen dat jij kunt doen waar je goed in bent. Dat houdt dus in dat je je zo min mogelijk met randzaken bezig moet houden, vinden wij. Daar helpt Younited bij. MetYounited Services stellen we bijvoorbeeld razendsnel een overeenkomst op tussen jou en je opdrachtgever. Deze voldoet helemaal aan de normen van de Belastingdienst, waardoor je je ook daar geen zorgen om hoeft te maken. Wat ook heel fijn is aan deze service is dat zij je factuur- en betaalstroom faciliteren. Waardoor jij als freelance sales professional 30 dagen na factuurdatum wordt uitbetaald.

Meld je aan bij Younited en vind binnen no time de perfecte freelance of zzp sales opdracht 

Meld je nu aan bij Younited en zet de volgende stap in je zelfstandige sales carrière! Naast de vele opdrachten die je zult vinden, profiteer je ook van een grote community waar jij je bij aansluit. Naast alle zelfstandige ondernemers in de sales vind je hier ook andere getalenteerde zzp’ers waar jij misschien wel van kunt leren of mee kunt samenwerken!

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited