Werken als zzp’er in het onderwijs?

Werken als zzp’er in het onderwijs?

Ben jij als zelfstandig docent op zoek naar de mooie opdrachten in het onderwijs? Het platform van Younited® verenigt jouw kwaliteiten als docent met de vraag van onderwijsinstellingen. Of jij nu als zelfstandige les wilt geven in het middelbaar onderwijs, op een MBO-instelling of juist in het hoger beroepsonderwijs, met Younited® word je razendsnel gekoppeld aan potentiële opdrachtgevers die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken.

Altijd een opdracht in het onderwijs die perfect bij je past

Na je aanmelding hoef je simpelweg je cv te uploaden. Vervolgens worden je vaardigheden automatisch aan je profiel toegevoegd. Mis je nog bepaalde vaardigheden in je profiel? Dan voeg je deze gemakkelijk zelf toe. Zodra je profiel compleet is, verschijnen op ons platform alle beschikbare opdrachten die bij je vaardigheden als docent passen. Dankzij onze handige filterfunctie kun je de zoekresultaten verfijnen. Zo vind je snel en eenvoudig je volgende opdracht.

Focus je volledig op je opdracht als zzp’er in het onderwijs

Wanneer je een mooie opdracht in het onderwijs hebt gevonden, komt er als zelfstandig ondernemer genoeg op je af. Hoe lekker is het dan als je zoveel mogelijk ontzorgd wordt? Younited® neemt zoveel mogelijk werk voor jou uit handen. Zo helpen we door middel van Younited® Backoffice dat de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever razendsnel en helemaal volgens de normen van de Belastingdienst op te stellen. Daarnaast vind je in de Younited® Store verschillende producten en diensten die jouw leven als zelfstandig ondernemer vergemakkelijken. Bekijk snel alle voordelen die Younited® biedt om jou volledig te laten focussen op je opdracht als zzp docent.

Meld je vandaag nog aan bij Younited® voor de mooiste opdrachten in het onderwijs.

Ben jij overtuigd van ons platform? Meld je dan snel aan en vind ook binnen no time de opdracht in het onderwijs die op jouw lijf is geschreven. Word onderdeel van een grote community vol andere zelfstandige ondernemers, waaronder veel andere zzp docenten. Leer van elkaar en wissel ervaringen uit. Zo wordt Younited® echt een platform waar je als zelfstandig ondernemer gehoord wordt!

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks