Vind op jouw lijf geschreven zzp opdrachten in de marketing

Vind op jouw lijf geschreven zzp opdrachten in de marketing

Ben jij een gedreven zelfstandig marketing professional? Dan ben je vast op zoek naar een mooie opdracht in de Marketing & Communicatie. Op Younited worden MarCom-specialisten zoals jij verenigd met de mooiste opdrachtgevers die staan te springen om iemand met jouw marketingkennis en communicatietalenten. Zo is het zaadje voor een mooie samenwerking gepland en zou het niet de eerste keer zijn als dit uitgroeit tot een iconische relatie. Vind ook de Marketing & Communicatie zzp opdracht die op jouw lijf geschreven is.

Younited® opdrachten staat bol van potentiële MarCom-opdrachtgevers

Meer dan 10.000 opdrachtgevers zijn aangesloten op de Younited® opdrachten. Veel van hen zijn op zoek naar een professionele en zelfstandige MarCom specialist die zich volledig kan focussen op de opdracht. Voor echt specialistische zoekopdrachten binnen de Marktplaats kun je ook leunen op onze partner USG Marketing & Communications. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het creëren van betekenisvol werk voor marketing- en communicatie-professionals zoals jij. 

Wat belangrijk is voor zowel Younited als USG Marketing & Communications is dat we selecteren op vaardigheden. Wij willen de meest geschikte MarCom zzp’er voor elke opdracht vinden, niet per se degene die toevallig al eerder een ‘soortgelijke’ opdracht heeft vervuld. Wij geloven in talent en kwaliteit. Wees daarom specifiek en vul je profiel zo compleet mogelijk in. Alleen dan kunnen potentiële opdrachtgevers zien waarom jij de zelfstandige marketing en communicatieprofessional bent waar ze al die tijd naar zochten. Contact is razendsnel gelegd en bestaat uit korte lijntjes, zowel met Younited® als je potentiële opdrachtgever. 

Binnen no time aan de slag bij je ideale opdrachtgever

Marketing en communicatie is echt jouw ding. Andere zaken, zoals het opstellen van een overeenkomst of het bijhouden van je boekhouding, doe je eigenlijk alleen omdat het moet. Waar of niet? Gelukkig biedt Younited® verschillende voordelen voor zelfstandig ondernemers in de marketing en communicatie. Wat te denken van Younited® Services. Hiermee wordt vanuit de opdrachtgever snel en eenvoudig een overeenkomst opgesteld. De precieze overeenkomst wordt zorgvuldig beschreven, zodat er geen eventuele problemen kunnen ontstaan met de Belastingdienst. Zo kun je binnen drie dagen zorgeloos aan de slag. De factuur- en betaalstroom lopen ook via Younited®, waardoor zeker bent van uitbetaling 30 dagen na de factuurdatum. 

Sluit je aan en vind ook je gedroomde MarCom-opdracht

Meld je aan bij Younited® en word een van de vele zzp’ers die zich ook met recht 100% zelfstandig mogen noemen. Vind die opdracht in de marketing en communicatie die perfect aansluit op jouw talenten en vaardigheden.