Zzp-koerier of zzp-vrachtwagenchauffeur? Vind de mooiste zzp logistiek opdrachten.

Zzp-koerier of zzp-vrachtwagenchauffeur? Vind de mooiste zzp logistiek opdrachten.

Logistieke opdrachten die volledig in jouw straatje passen

Younited® verenigt dus opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers, ook in de logistieke sector. Op Younited® Marktplaats worden vraag en aanbod naar werk gekoppeld. Door aan te geven waar jouw kwaliteiten liggen en wat jouw talenten zijn, weet een potentiële opdrachtgever al direct wat hij van je kan verwachten. Omdat zij ook kunnen aangeven waar zij naar op zoek zijn voor het uitvoeren van een logistieke opdracht, ontstaan bijna als vanzelf de ideale matches. Ben jij de zzp koerier, zzp chauffeur of interim logistiek manager waar bedrijven naar op zoek zijn? Je komt er snel genoeg achter als je je profiel van Younited® zo compleet mogelijk invult. 

Vol gas op je zzp logistiek opdracht

Er worden over het algemeen veel zzp’ers gezocht voor het uitvoeren van een logistieke opdracht. Het is dan ook belangrijk dat je snel, soepel en vooral volledig gefocust aan elke zzp opdracht kunt beginnen. Daar helpt Younited® je bij. Als zelfstandig ondernemer in de logistiek komen er veel randzaken op je pad. Het platform helpt je om je handen aan het stuur te houden en waar het kan obstakels uit de weg te ruimen. Met Younited® Services zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je snel en zorgeloos aan de slag kunt. De overeenkomst voor elke zzp transport opdracht wordt hiermee razendsnel en risicoloos opgesteld, namelijk volledig volgens de normen van de Belastingdienst. Daarnaast loopt de betaal- en factuurstroom met Services ook via Younited®, waardoor jij als zelfstandig chauffeur of logistiek manager altijd verzekerd bent van uitbetaling, 30 dagen na de factuurdatum. 

Meld je aan bij Younited® en vind genoeg zzp-opdrachten in de logistiek

Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van het platform van Younited®Sluit je dan snel aan, vul je profiel volledig in en wie weet is binnenkort je eerste fantastische samenwerking al een feit. Word onderdeel van de community van Younited® en profiteer van de kennis en ervaringen van andere zzp’ers in de logistiek, of uit tal van andere sectoren. Start nu ook met samen zelfstandiger ondernemen.