Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Zzp of interim jurist

Met jouw kennis en kunde van alle regels in Nederland, breng jij echte toegevoegde waarde met je mee. Ben jij zzp of interim-jurist of advocaat en herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is Younited een ideaal platform voor jou. Hier ontstaan dagelijks de beste en mooiste samenwerkingen tussen zelfstandige juristen die op interim-basis aan de slag willen en grootste opdrachtgevers die staan te springen om een zzp jurist met jouw kwaliteiten. Wil jij ook profiteren van de vele voordelen die het Younited-platform te bieden heeft?

Zzp of interim jurist

Zzp jurist opdrachten die vragen om jouw expertise

Veel grote bedrijven zijn op zoek naar een jurist, advocaat of juridisch adviseur. Als zzp jurist kun je dan ook echt het verschil maken. Younited verbindt jouw kwaliteiten als zelfstandig jurist aan de vraag van opdrachtgevers. Zo word jij dus binnengehaald als de juridisch specialist, en niet ten onrechte! De vereniging vindt plaats op de Younited Marktplaats. Hier geef jij aan waar jouw kwaliteiten liggen als juridisch specialist, terwijl potentiële opdrachtgevers hier hun vraag naar specifieke talenten niet onder stoelen of banken steken. Zo worden vraag en aanbod razendsnel tot elkaar gebracht.

Younited heeft jarenlange ervaring in het matchen van juridische opdrachten

Younited is partner van USG Legal en heeft naast jarenlange ervaring ook specialistische kennis in huis. Al decennialang is USG Legal de plek waar juridisch specialisten de plek vinden waar ze echt tot hun recht komen en waar ze zich kunnen ontwikkelen als freelance, zzp of interim-jurist. Het grote netwerk van Younited en USG Legal zorgde in het verleden al voor de vereniging van duizenden zzp juristen, freelance advocaten en interim juridisch adviseurs. Ben jij de volgende? 

Volledige focus op je juridische opdrachten 

Jouw kennis over de juridische wereld is zeldzaam en veel bedrijven zullen dan ook staan te springen om gebruik te maken van jouw kwaliteiten als zzp jurist. Younited helpt je om je volledige focus te kunnen leggen op die zzp jurist opdrachten die op lijf geschreven zijn. Dit doen we onder meer door middel van Younited Services, waarbij we zorgen dat de overeenkomsten tussen jou en je opdrachtgever razendsnel en waterdicht worden afgesloten. Met behulp van een persoonlijk dashboard heb je daarnaast heel inzichtelijk welke punten er op je to-do-lijst staan, zodat je deze niet kunt vergeten. In de Younited Store vind je daarnaast nog additionele diensten die je kunnen helpen om het leven als interim jurist eenvoudiger te maken. 

Meld je aan bij Younited en vind ook de ideale juridische opdracht

Meld je nu aan bij het platform van Younited en start je zoektocht naar de perfecte zzp juristen opdracht die je op het lijf geschreven is. Profiteer daarnaast van de grote community vol andere zelfstandig juristen én andere getalenteerde zelfstandig ondernemers. Juist door elkaar te helpen, wordt iedereen echt volledig zelfstandig.