Freelance opdrachten

Freelance opdrachten

Op het platform van Younited® vind jij als zelfstandig ondernemer de freelance opdrachten die op jouw lijf zijn geschreven. Er zijn altijd opdrachtgevers op zoek naar iemand met jouw specifieke kwaliteiten. Wij verbinden jullie aan elkaar en zorgen voor een kickstart in jullie samenwerking.

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Wat voor soort freelance opdrachten vind je bij Younited®?

Younited® is de plek waar de opdrachtgevers en zelfstandig talenten zoals jij worden verenigd. Hier zijn de belangrijkste opdrachtgevers van het land verzameld, allemaal op zoek naar die ene zelfstandig ondernemer die precies de kwaliteiten bezit. Kortom: ze zijn op zoek naar jou! Want op het platform van Younited® zijn opdrachtgevers uit alle branches actief. Van de bouw tot de zorg en van legal tot het onderwijs, de opdrachtgevers staan te springen om jou.

Wat voor soort freelance opdrachten vind je bij Younited®?

Binnen no-time zorgeloos aan de slag met de freelance opdracht

Om jou een razendsnelle start te geven bij je opdrachtgever, helpt Younited® met het opstellen van de overeenkomst. Via Younited® Backoffice wordt een overeenkomst opgesteld conform het advies van de Sociaal-Economische Raad en de regels van de Belastingdienst. In een vlot lopend proces wordt binnen drie dagen aangetoond en gecontroleerd dat de freelance opdracht echt door een zelfstandig talent als jij wordt uitgevoerd. Daarnaast loopt de factuur- en betaalstroom volledig via Younited®, waardoor je nooit langer dan 30 dagen na de factuurdatum op uitbetaling hoeft te wachten.

Helder overzicht met 1 duidelijk dashboard

Wanneer je jouw perfecte freelance opdracht hebt gevonden, maak je gebruik van het overzichtelijke dashboard van Younited®. Met dit dashboard heb je onder meer real-time inzicht in je lopende opdrachten, bijbehorende facturen en openstaande acties op je to-do-list. Zo neemt Younited® een paar van de ballen die jij dagelijks in de lucht moet houden graag over, zodat jij ondanks je drukke agenda door alle bomen nog het bos kunt zien. 

Helder overzicht met 1 duidelijk dashboard

Een paar klikken verwijderd van jouw droomopdracht

Meld je aan bij Younited® en ga op zoek naar de perfecte freelance opdracht voor jou. Benut het platform optimaal door je profiel zo goed en volledig mogelijk in te vullen. Laat zien wie je bent en wat je kunt. Dit is jouw digitale visitekaartje voor al die opdrachtgevers die nu nog niet weten dat ze op zoek zijn naar jou. Bij Younited® krijg jij het laatste zetje om écht 100% zelfstandig te kunnen ondernemen. Volledige vrijheid, zonder er alleen voor te staan. Profiteer van alle tools, hulpmiddelen en expertise van Younited® en de andere zelfstandigen binnen de community.

Bekijk onze opdrachten

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks