Freelance opdrachten

Freelance opdrachten

Op het platform van Younited® vind jij als zelfstandig ondernemer de freelance opdrachten die met millimeter-nauwkeurige precisie op jouw lijf zijn geschreven. Onder de 10.000 opdrachtgevers die het Younited® platform rijk is, is altijd wel iemand op zoek naar de specifieke kwaliteiten en talenten die jij als ondernemer bezit. Younited® verbindt jullie aan elkaar en zorgt dat de samenwerking een kickstart krijgt. Hoewel een freelance opdracht meestal een korte periode beslaat, weet je nooit wat voor iconische samenwerking er voor de lange termijn in het vat zit. Freelance opdrachten zoeken was met Younited® nog nooit zo overzichtelijk, efficiënt en raak.

Wat voor soort freelance opdrachten vind je bij Younited®

Younited® Marktplaats is waar de opdrachtgevers en zelfstandige talenten zoals jij worden verenigd. Hier zijn de belangrijkste opdrachtgevers van het land verzameld, allemaal op zoek naar die ene zelfstandig ondernemer die precies de kwaliteiten bezit waar hun eenmalige freelance opdracht om vraagt. Kortom: ze zijn op zoek naar jou! Want op het platform van Younited® zijn opdrachtgevers uit alle branches actief. Van de bouw tot de zorg en van legal tot het onderwijs, de opdrachtgevers staan te springen om jou. 

Binnen no-time al zorgeloos aan de slag met de freelance opdracht

Om het moeten popelen om te mogen beginnen tot een minimum te beperken, helpt Younited® met het opstellen van de overeenkomst. Via Younited® Backoffice wordt een overeenkomst opgesteld conform het advies van de Sociaal-Economische Raad en de regels van de Belastingdienst. In een vlot lopend proces wordt binnen drie dagen aangetoond en gecontroleerd dat de freelance opdracht echt door een zelfstandig talent als jij wordt uitgevoerd. Daarnaast loopt de factuur- en betaalstroom volledig via Younited®, waardoor je nooit langer dan 30 dagen na de factuurdatum op uitbetaling hoeft te wachten. 

Kraakhelder overzicht met 1 duidelijk dashboard

Wanneer je de freelance opdracht hebt gevonden waar je mondhoeken van gaan krullen, maak je gebruik van het overzichtelijke dashboard van Younited®. Met dit dashboard heb je onder meer real-time inzicht in je lopende opdrachten, bijbehorende facturen en openstaande acties op je to-do-list. Zo neemt Younited® een paar van de ballen die jij dagelijks in de lucht moet houden graag over, zodat jij ondanks je drukke agenda door alle bomen nog makkelijk het bos ziet. 

Nog een paar klikken verwijderd van de freelance opdracht van je dromen

Meld je nu aan bij Younited® en ga op jacht naar de perfecte freelance opdracht voor jou. Benut het platform optimaal door je profiel zo goed en volledig mogelijk in te vullen. Laat zien wie je bent en wat je kunt. Dit is jouw digitale visitekaartje voor al die opdrachtgevers die nu nog niet weten dat ze op zoek zijn naar jou. Bij Younited® krijg jij het laatste zetje om écht 100% zelfstandig te kunnen ondernemen. Volledige vrijheid, zonder er alleen voor te staan. Profiteer van alle tools, hulpmiddelen en expertise van Younited® en de andere zelfstandigen binnen de community.

Start vandaag nog of lees meer over wat Younited® voor jou als zelfstandig ondernemer kan betekenen

Meld je ook aan bij Younited

Wat kost het?