Vind zzp consultancy opdrachten die perfect bij je passen

Vind zzp consultancy opdrachten die perfect bij je passen

Ben jij als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in de consultancy en ben je op zoek naar opdrachtgevers voor wie jij aan de slag kunt? Dan zit je bij Younited goed. Younited is een platform voor volledig zelfstandige talenten zoals jij. Hier zijn ook meer dan 10.000 opdrachtgevers aangesloten die staan te springen om een zzp consultant. Dus heb jij al jarenlange ervaring in bijvoorbeeld de financiële, ICT of overheidssector en kan jij organisaties echt verder helpen met jouw advies? Meld je dan aan bij Younited en vind vandaag nog de zzp opdracht in de consultancy die helemaal perfect op jouw lijf is geschreven.

Consultancy opdrachten die volledig aansluiten op jouw kennis, kwaliteiten en vaardigheden

Bij Younited® hebben we oog voor jouw talent als zzp’er in de consultancy. Wij willen weten wat je allemaal kan, niet wat je eventueel niet kan. Ook ervaring vinden wij een stuk minder belangrijk, wij geloven namelijk dat het gaat om wat je nu kan. Om de perfecte consultancy opdracht te vinden, vul je je profiel van Younited® zo volledig mogelijk in. Hier geef je precies aan wat je allemaal kan en welke kwaliteiten jou de ideale kandidaat maken voor de mooiste consultancy opdrachten. Op Younited® opdrachten wordt op basis van jouw profiel een match made in heaven gezocht. Opdrachtgevers geven op hun beurt namelijk ook aan welke kwaliteiten en vaardigheden zij nodig achten om hun consultancy opdracht tot een goed einde te brengen.

Alle aandacht op je zzp consultancy opdracht

Younited® zorgt niet alleen voor de gedroomde koppeling tussen jou en potentiële werkgevers, maar ook dat jij vervolgens al je aandacht kunt richten op die opdracht. Als zelfstandig ondernemer bestaat de kans dat je wordt afgeleid door verschillende randzaken. Younited® zorgt met extra tools en diensten uit Younited® Backoffice ervoor dat jij je zoveel mogelijk op je consultancy opdracht kunt richten. Daarnaast wordt bijvoorbeeld de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever razendsnel en conform wetgeving opgesteld. 

Meld je aan en vind ook de zzp consultancy opdrachten waar je van gedroomd hebt

Meld je vandaag nog aan bij Younited® en start ook je zoektocht naar de zzp consultancy opdracht die jou op het lijf is geschreven. Profiteer van de vele voordelen van Younited® die hier nog niet eens zijn benoemd en zet ook de volgende stap richting een leven als echt 100% zelfstandig ondernemer.