Zzp, freelance of interim communicatieopdrachten

Zzp, freelance of interim communicatieopdrachten

Als zelfstandig communicatiespecialist ken je alle ins en outs van het communicatievak en weet je precies hoe je personen op de beste manier kunt aanspreken. Ben jij als zzp communicatiespecialist op zoek naar de mooiste opdrachten waar jij volledig je ei in kwijt kunt? Dan is Younited® het platform voor jou. Op het platform zijn 10.000 opdrachtgevers aangesloten en onder hen zijn er veel op zoek naar een sterke communicatiespecialist. Wil jij ook niet lang zoeken naar de perfecte opdracht in de communicatie? Sluit je dan aan bij Younited®.

De mooiste communicatieopdrachten die aansluiten bij jouw kwaliteiten 

Younited verenigt vraag en aanbod. Dat betekent dat we zorgen dat jouw kwaliteiten als zelfstandig communicatie talent perfect aansluiten op de vraag van opdrachtgevers. Dus voel jij je binnen het communicatievak meer thuis in de PR en marketing, of voel je je als interim-communicatieadviseur in een corporate organisatie juist als een vis in het water? Op Younited Marktplaats worden de zaadjes geplant voor de meest vruchtbare samenwerkingen. Vul als zelfstandig communicatieprofessional je profiel zo volledig mogelijk in, zodat potentiële opdrachtgevers bij voorbaat weten wat voor vlees ze met jou in de kuip hebben. 

Volledige fixatie op je communicatieopdracht

Younited zorgt niet alleen dat je als freelance, zzp of interim communicatieprofessional aan de mooiste opdrachten gekoppeld wordt. Het platform biedt daarnaast ook handvatten om het leven als zelfstandig ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken (al weten we dat zzp'er zijn niet altijd even makkelijk is)‘Overzichtelijk’, is misschien een beter woord. Younited Backoffice helpt bijvoorbeeld om de communicatie opdrachten snel en volledig volgens de normen van de Belastingdienst in een overeenkomst te gieten. Daarnaast werk je op het platform met behulp van een overzichtelijk en persoonlijk dashboard, waardoor je bijvoorbeeld je persoonlijke to do-list voor je hebt. Als communicatiespecialist wil je namelijk wel altijd op tijd je afspraken nakomen!

Meld je ook aan bij Younited en vind de perfecte zzp communicatieopdrachten

Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag met mooie opdrachten in de communicatie? Younited helpt je met het vinden hiervan. Meld je aan en profiteer van de vele voordelen van het platform. Samen met alle andere eigengereide zelfstandig ondernemers op het platform vormen jullie een sterke community die zzp’ers het vangnet bieden dat ze verdienen. Samen zelfstandiger ondernemen, noemen we dat.