De werkwijze van Younited®

Younited® is een platform dat zelfstandig ondernemers helpt om echt 100% zelfstandig te kunnen ondernemen. Hoewel het aandeel zzp’ers, freelancers of interimmers op de arbeidsmarkt steeds groter wordt, worden deze zelfstandig ondernemers nog maar weinig gefaciliteerd. Hier wil Younited verandering in brengen. Zo kunnen zelfstandig ondernemers zich focussen op dat waar ze echt goed in zijn. Dit is niet alleen prettig voor de zelfstandig ondernemers, maar ook voor opdrachtgevers. Zij vinden bij Younited® namelijk altijd een eigengereide ondernemer die zich volledig toe kan leggen op de opdracht. Younited® zorgt zo voor de vereniging van de talentvolste zelfstandig ondernemers en de meest geschikte opdrachtgevers.

De werkwijze van Younited®

Een ideale werkwijze voor zowel ondernemers als opdrachtgevers

Younited is er voor de zelfstandig ondernemer. Wij bieden de handvatten om het leven voor jou als zelfstandige nog leuker én makkelijker te maken. Dit doen we onder meer met de Younited Marktplaats, waar je als ondernemer je profiel in kunt vullen. Je profiel is een belangrijk visitekaartje op Younited, want hier laat je precies zien welke ervaring, kwaliteiten en vaardigheden jij bezit. Opdrachtgevers geven gelijktijdig aan welke vaardigheden zij voor een openstaande opdracht belangrijk vinden, zo ontstaat hier haast als vanzelf de perfecte match tussen jou als zelfstandig ondernemer en de opdrachtgever van je dromen. 

Heeft ideale match plaatsgevonden? Dan zorgt Younited met behulp van Services dat de overeenkomst razendsnel wordt opgesteld, helemaal conform de meest recente voorwaarden van de Belastingdienst. Zo kan de iconische samenwerking al binnen drie werkdagen starten, zonder dat beide partijen hier nog omkijken naar hebben. Daarnaast verloopt de facturatie ook via Younited Services, waardoor ondernemers altijd de zekerheid hebben dat ze 30 dagen na de factuurdatum betaald krijgen. Volledige focus op je werkzaamheden, hadden we je immers beloofd! 

De werkwijze die ondernemers verder helpt 

Voor ondernemers biedt de werkwijze van Younited nog veel meer voordelen. Wat te denken van de grote community waar je onderdeel van uit gaat maken. Hier kom je heel snel in contact met collega-zelfstandigen die met dezelfde zaken te dealen - of gedeald - hebben als jij. Zo bouw je met Younited heel snel een leuk en relevant netwerk op, waar je echt wat aan hebt. Want het feit dat je zelfstandig ondernemer bent, betekent niet dat je er alleen voor staat. Sterker nog: Younited helpt om samen zelfstandiger te ondernemen! 

Als ondernemer van Younited heb je ook toegang tot onze Store. Hier vind je een divers aanbod van diensten en producten die jouw leven als zelfstandig ondernemer leuker, makkelijker en overzichtelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan diensten die je helpen bij je boekhouding, je marketing of je eigen ontwikkeling. Via de Store maak je heel eenvoudig gebruik van deze additionele diensten, soms zelfs met een aantrekkelijke korting.

De werkwijze die opdrachtgevers aan de meest geschikte kandidaat helpt 

Ook voor opdrachtgevers biedt Younited verschillende voordelen. Zo vind je dus altijd de meest geschikte kandidaat voor jouw opdracht, omdat die via Younited haast automatisch gefilterd wordt. De overeenkomst tussen jou en de ideale ondernemer wordt vervolgens dus efficiënt opgesteld met behulp van Services. Maar het belangrijkste is misschien wel dat je altijd te maken krijgt met ondernemers die zichzelf daadwerkelijk volledig zelfstandig mogen noemen. Daardoor ligt hun focus volledig op jouw opdracht en kunnen ze je bij de hand nemen, in plaats van dat jij hen nog vanalles uit moet leggen! Een database vol talent, noemen we dat.