Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

De Younited® Community

De Younited® Community

Word onderdeel van de community van Younited® en vergroot hiermee je netwerk. Stel je hulpvraag, wissel kennis uit óf laat je inspireren.

Van elkaar leren

De Community bestaat uit een grote groep gelijkgestemden die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij. Op Younited® kom je dus snel in contact met zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn. Door kennis te verenigen en ervaringen uit te wisselen biedt Younited® het platform voor eigengereide ondernemers. Hier wordt jouw zelfstandigheid gevoed door de ervaring van velen.

Jouw netwerk

Als ondernemer heb je natuurlijk al een netwerk. Op ons platform verbind je dat met andere netwerken. Ons platform verandert zelfstandig werkende ondernemers in een collectief aan ondernemers, een sterk platform voor zelfstandig ondernemers. Als zelfstandig ondernemer moet je goed kunnen samenwerken. Bijvoorbeeld door grotere projecten aan te nemen om samen met anderen op te pakken of door projecten die niet in jouw straatje passen door te spelen. Zo ben je verzekerd van uitdagende klussen waarmee je nieuwe ervaring opdoet.

De voordelen 

Netwerken kan je nieuwe opdrachtgevers en opdrachten opleveren. En biedt nog veel meer voordelen. Meer kennissen binnen jouw netwerk zorgen immers ook voor meer kennis. Dus als jij een bepaald probleem niet op kan lossen, ken je de juiste mensen om je daarbij te helpen. Iedereen stimuleert, motiveert en leert van elkaar. Zodat we allemaal groeien. Dus deel je kennis en krijg er nieuwe kennis en voordelen voor terug.

Younited® verenigt

Younited® maakt je 100% zelfstandig, dankzij de kracht van het collectief. Samen sparren, samen leren, samen zelfstandiger ondernemen. Daarbij blijf je in de lead over wat je met de nieuwe kennis doet. Bekijk het eens door een andere bril. Speel de opdracht door die je zelf niet kunt doen. Zoek contact met iemand die je verder kan helpen. 

 

Community lid 1
Community lid zonder afbeelding
Community lid 3
Community lid 4
Community lid 5
Community lid 6
Community lid 7
Community lid 8
Community lid 9
Community lid 10

761 nieuwe leden deze week

Younited® Community

1. Vergroot je netwerk

Kom snel in contact met andere zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn als jij.

2. Stel een hulpvraag

Vraag om advies en help elkaar. Zo creëren we samen de mooiste kansen.

3. Inspireer elkaar

Van sparringsessies tot online workshops. Ontmoet jouw netwerk in onze community en inspireer elkaar.