Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Onze community

Get Younited® Word onderdeel van de community van Younited® en vergroot hiermee je netwerk. Stel je hulpvraag, wissel kennis uit óf laat je inspireren.

Zelfstandigen kunnen van elkaar leren

De Community bestaat uit een grote groep gelijkgestemden die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij. Op Younited® kom je dus snel in contact met zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn. Door kennis te verenigen en ervaringen uit te wisselen biedt Younited® het platform voor eigengereide ondernemers. Hier wordt jouw zelfstandigheid gevoed door de ervaring van velen.

Netwerk

Als ondernemer heb je natuurlijk al een netwerk. Op ons platform verbind je dat met andere netwerken. Ons platform verandert lone wolves zo in een ‘pack of wolves’, een sterk platform voor eigengereide ondernemers. Als zelfstandig ondernemer moet je goed kunnen samenwerken. Bijvoorbeeld door grotere projecten aan te nemen om samen met anderen op te pakken of door projecten die niet in jouw straatje passen door te spelen. Zo ben je verzekerd van uitdagende klussen waarmee je nieuwe ervaring opdoet.

De voordelen 

Netwerken kan je nieuwe opdrachtgevers en klussen opleveren. En biedt nog veel meer voordelen. Meer kennissen zorgen immers ook voor meer kennis. Dus als jij een bepaald probleem niet op kan lossen, ken je de juiste mensen om je daarbij te helpen. Iedereen stimuleert, motiveert en leert van elkaar. Zodat we allemaal groeien. Dus deel je kennis en krijg er nieuwe kennis en voordelen voor terug.

Younited® verenigt

Younited® maakt je 100% zelfstandig, dankzij de kracht van het collectief. Samen sparren, samen leren, samen sterker. Daarbij blijf je in de lead over wat je met de nieuwe kennis doet. Bekijk het eens door een andere bril. Speel de opdracht door die je zelf niet kunt doen. Zoek contact met iemand die je verder kan helpen. Ontdek de vele voordelen van Younited®.

 

Nieuwe leden

Ervaringen