Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Ontdek de Younited® Community

Ontdek de Younited® Community

Word onderdeel van de Younited® community en vergroot hiermee direct je netwerk. Stel je hulpvraag, creëer samen kansen en laat je inspireren door ondernemers die net zo ambitieus zijn als jij.

✓ Groot netwerk

Een ijzersterk netwerk van meer dan 40.000 ambitieuze ondernemers.

✓ Stel een hulpvraag

Adviseer en help elkaar. Zo creëren we samen de allermooiste kansen.

✓ Inspireer elkaar

Van sparringsessies tot online workshops, you name it!

Leer van elkaar

Onze Community bestaat uit een grote groep ambitieuze ondernemers die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij. Door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen biedt Younited® hét platform voor zelfstandig ondernemers. Hier wordt jouw zelfstandigheid gevoed door de ervaring van velen.

Jouw netwerk

Als ondernemer heb je natuurlijk al een netwerk. En op ons platform verbind jouw netwerk met andere netwerken. Des te groter, des te meer kennis, uitdaging en inspiratie. Zo kun je gemakkelijker grote projecten oppakken, om deze samen met je mede-ondernemers in de community te realiseren. Past een project niet in jouw straatje? Deel het in onze community, een mooi collectief van gemotiveerde ondernemers. Dat noemen we: samen zelfstandig ondernemen. 

De voordelen

Onze community levert je niet alleen nieuwe opdrachtgevers én opdrachten op, maar biedt nog veel meer voordelen. Meer kennissen binnen jouw netwerk zorgen ook voor meer kennis. Dus als jij een bepaald probleem niet op kunt lossen, ken je binnen no-time de juiste mensen om je daarbij te helpen. Iedereen stimuleert, motiveert en leert van elkaar. Zodat we allemaal groeien. Dus deel je kennis en krijg er nieuwe inspiratie en voordelen voor terug.

Younited® verenigt

Younited® maakt je 100% zelfstandig, dankzij de kracht van ons collectief. Samen sparren, samen leren, samen nog zelfstandiger ondernemen. Daarbij blijf jij in de lead over wat je met de nieuw opgedane kennis doet. Bekijk het eens door een andere ondernemersbril. Speel de opdracht door die je zelf niet kunt doen en zoek via onze community contact met een mede-ondernemer die je verder kan helpen. 

Community lid 1
Community lid 2
Community lid 3
Community lid 4
Community lid 5
Community lid 6
Community lid 7
Community lid 8
Community lid 9
Community lid 10

509 nieuwe leden deze week

Younited® Community

1. Vergroot je netwerk

Kom snel in contact met andere zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn als jij.

2. Stel een hulpvraag

Vraag om advies en help elkaar. Zo creëren we samen de mooiste kansen.

3. Inspireer elkaar

Van sparringsessies tot online workshops. Ontmoet jouw netwerk in onze community en inspireer elkaar.

Word Younited-lid®
en ontdek de community

Zo vergroot je direct jouw netwerk. Stel je hulpvraag, creëer samen kansen en laat je inspireren door zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn als jij.