Vind opdrachten als zelfstandig online marketeer

Vind opdrachten als zelfstandig online marketeer

Als zelfstandig online marketeer liggen de mooie opdrachten voor het oprapen. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken! Gelukkig is die zoektocht snel ten einde, want bij Younited® ben je aan het juiste adres. Op het Younited® platform vind je namelijk de mooiste opdrachten als freelance of zzp online marketeer die precies aansluiten op jouw kwaliteiten. Wil jij de mooiste en grootste bedrijven verder helpen met hun online strategie? Kent SEO of SEA geen geheimen voor jou? Dat zijn mooie voorwaarden om je aan te melden bij Younited® en op zoek te gaan naar de leukste bedrijven om als zelfstandig online marketeer aan de slag te gaan.

Online marketing opdrachten die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden

De wereld van de online marketing is gigantisch en met jouw specifieke kwaliteiten weet je precies hoe je deze markt moet bespelen. Via Younited® opdrachten word je verenigd met de bedrijven die zoeken naar een zelfstandig online marketeer met jouw kwaliteiten. Hoe dat precies gebeurd? Door je profiel bij Younited® zo volledig mogelijk in te vullen, vindt bijna automatisch de vereniging tussen jou en mooiste opdrachtgever plaats. Bij Younited® geloven we in iemands kwaliteiten en vaardigheden, niet zozeer in iemands ervaring. Door dus duidelijk aan te geven waar jij goed in bent, weten potentiële opdrachtgevers direct al wat ze aan je hebben! Een betere start van je samenwerking als zelfstandig online marketeer kun je je bijna niet wensen! 

Full focus op jouw online marketing opdracht

Younited® is hét platform voor zelfstandig ondernemers en in die rol willen we vooral dat jij als zelfstandig online marketeer ook echt de vrijheid voelt die past bij het zelfstandig ondernemerschap. Met behulp van Younited® Backoffice zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de overeenkomst tussen en je kakelverse opdrachtgever razendsnel wordt opgesteld en helemaal volgens de nieuwste normen van de Belastingdienst. Daarnaast verloopt ook de betaling in de meeste gevallen via Younited, wat inhoudt dat je standaard 30 dagen na de factuurdatum krijgt uitbetaald. Scheelt een hoop zorgen en maakt dat jij je volledig kunt richten op de online marketing opdracht van je opdrachtgever. In de Younited® Store vind je aanvullende diensten en producten die jou het leven als zelfstandig online marketeer nog aangenamer en leuker maken. 

Meld je aan en profiteer van hét platform voor zelfstandig ondernemers

Meld je aan bij Younited® en profiteer van de vele voordelen die we te bieden hebben voor zelfstandige talenten zoals jij. Younited® verenigt de beste zelfstandige ondernemers van Nederland met elkaar én met de mooiste en grootste opdrachtgevers.