Welkom bij Younited®

Welkom bij Younited®

Younited® is een platform, speciaal voor zelfstandig ondernemers. Na het aanmaken van jouw profiel, heb jij toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Vanuit je dashboard zoek jij naar je volgende opdracht, regel jij je administratie en neem je een kijkje in onze store waar wij allerlei producten en diensten aanbieden die jou ondersteunen in jouw ondernemerschap.

782
Opdrachten

1.617
Opdrachtgevers

56.432
Ondernemers

31
Producten in store

Younited® is er voor jou

Wij bieden de handvatten om het leven voor jou als zelfstandig ondernemer nog leuker te maken.

Zo regel je al je zaken vanuit één overzichtelijk dashboard: het vinden van jouw droomopdracht, het bijhouden van je boekhouding, automatische facturatie en nog veel meer. Je regelt het met Younited®. Zodat er meer tijd over blijft voor jouw prioriteiten én expertise. Dat is wat telt.

Daarnaast houden wij je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, zodat jij van wanten weet. Op deze manier brengen wij zelfstandig ondernemers naar hun volgende level, motiveren, inspireren en faciliteren ze in wat ze nodig hebben en maken het ondernemerschap sneller en makkelijker.

Samen zelfstandiger ondernemen noemen we dat.

Younited® is in het bezit een ISO 9001 certificering.

Het team van Younited®

Werken bij Younited®

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Younited® is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om het team van Younited® te versterken! 

Werken bij Younited®