Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Younited is een organisatieplatform

Wat is Younited

Younited is een platform, speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers. Het biedt een simpel en overzichtelijk dashboard waarmee je al je werkzaamheden op een gecontroleerde manier uitvoert. Je hebt toegang tot ruim 10.000 potentiële opdrachtgevers binnen het netwerk van RGF Staffing the Netherlands en hebt de beschikking over tools die je helpen bij jouw ondernemerschap!

Wat is Younited

Wat is Younited

Younited is er voor de zelfstandig ondernemer. Wij bieden de handvatten om het leven voor jou als zelfstandige nog leuker te maken. Zo regel je al je zaken vanuit één overzichtelijk toegankelijk platform: het vinden van jouw droomopdracht, het bijhouden van je boekhouding, automatische facturatie en nog veel meer van deze voorzieningen regel je op een overzichtelijke manier met Younited. Er blijft meer tijd over voor dat waar je echt goed in bent. Daarnaast houdt Younited je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en van het nieuws waar jij zo snel mogelijk het fijne van moet weten. Zo brengt Younited zelfstandig ondernemers naar hun volgende level, faciliteert ze in wat ze nodig hebben en maakt het ondernemerschap sneller en makkelijker. 100% zelfstandig noemen we dat.

Younited Marktplaats

Younited verbindt opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers. Op Younited worden opdrachten uitgezet en verbonden aan de juiste talenten. De aangesloten ondernemers hebben hun zaken op orde en kunnen zich volledig focussen op specifieke opdrachten. Een voordeel dat ook veel opdrachtgevers aanspreekt. Diezelfde opdrachtgevers kunnen door de voordelen van Younited ook snel en makkelijk op zoek naar de ideale zelfstandige voor hun project.

Younited Services

Een zelfstandig ondernemer die zich écht volledig kan focussen op een opdracht bij jouw organisatie. Die je niets meer hoeft uit te leggen, en razendsnel aan de slag kan. Dat is wat Younited jou als opdrachtgever te bieden heeft. Wij nemen voor beide partijen de volledige administratie uit handen, inclusief het beoordelen van de zelfstandigheid conform wetgeving van zowel de opdracht als de zelfstandig ondernemer, het opstellen van de juiste overeenkomsten en het inregelen van de urenregistratie en facturatiestroom.

Younited Store

Als (startende) ondernemer komt er veel op je af. Op Younited vind je relevante diensten en producten die je helpen bij het ondernemerschap. Niet alleen voor het opstarten of runnen van je onderneming, maar ook diensten en producten om werk en privé in balans te houden. Denk hierbij aan het afsluiten van de juiste verzekeringen en het vereenvoudigen van je boekhouding, maar ook aan het zoeken van een relevante cursus of opleiding die jou helpen om de volgende stap als ondernemer te zetten. Houd de store in de gaten en kies hetgeen wat bij jou past!

Younited Community

De Community bestaat uit een grote groep gelijkgestemden die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij. Op Younited kom je dus snel in contact met zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn. Door kennis te verenigen en ervaringen uit te wisselen biedt Younited het organisatieplatform voor eigengereide ondernemers. Hier wordt je zelfstandigheid gevoed door de ervaring van velen. Die zelfstandigheid maakt ondernemers tot écht 100% zelfstandigen. 

Code Goed Opdrachtgeverschap 

‘Goed voor Elkaar’ is de basisgedachte. Younited streeft ernaar de samenwerking op een goede en verantwoordelijke wijze vorm te geven. De ABU en PZO-ZZP hebben in samenwerking met onder andere Younited, de Code Goed Opdrachtgeverschap ontwikkeld.

De Code schept helderheid in de relatie tussen opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers die voor eigen rekening en risico werkzaamheden uitvoeren.

Sluit je aan bij de Younited Community en maak kennis met een grote groep gelijkgestemden!

Bekijk prijzen

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited