Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Services

Services

Younited

Younited

Get Younited®!

Younited® is een platform, speciaal voor zelfstandig ondernemers. Na het aanmaken van jouw profiel, heb jij toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Vanuit je dashboard zoek jij naar je volgende opdracht, regel jij je administratie en neem je een kijkje in onze store waar wij allerlei producten en diensten aanbieden die jou ondersteunen in jouw ondernemerschap.

Get Younited®!

Younited® is er voor jou

Wij bieden de handvatten om het leven voor jou als zelfstandig ondernemer nog leuker te maken. Zo regel je al je zaken vanuit één overzichtelijk dashboard: het vinden van jouw droomopdracht, het bijhouden van je boekhouding, automatische facturatie en nog veel meer van deze zaken regel je op een overzichtelijke manier met Younited®. Er blijft meer tijd over voor dat waar je echt goed in bent. Daarnaast houdt Younited® je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en van het nieuws waar jij zo snel mogelijk het fijne van moet weten. Zo brengt Younited® zelfstandig ondernemers naar hun volgende level, faciliteert ze in wat ze nodig hebben en maakt het ondernemerschap sneller en makkelijker. 100% zelfstandig noemen we dat.

Opdrachten via Younited®

Younited® verbindt zelfstandig ondernemers aan opdrachtgevers. Op Younited® worden opdrachten uitgezet en verbonden aan de juiste talenten. De aangesloten ondernemers hebben hun zaken op orde en kunnen zich volledig focussen op het uitvoeren van hun specifieke opdracht. Een voordeel dat ook veel opdrachtgevers aanspreekt. Diezelfde opdrachtgevers kunnen door de voordelen van Younited® ook snel en makkelijk op zoek naar de ideale zelfstandige door simpelweg een opdracht te plaatsen. Lees meer.

Younited® Services

Een zelfstandig ondernemer die zich écht volledig kan focussen op een opdracht bij jouw organisatie. Die je niets meer hoeft uit te leggen, en razendsnel aan de slag kan. Dat is wat Younited® jou als opdrachtgever te bieden heeft. Wij nemen voor beide partijen de volledige administratie uit handen, inclusief het beoordelen van de zelfstandigheid conform wetgeving van zowel de opdracht als de zelfstandig ondernemer, het opstellen van de juiste overeenkomsten en het inregelen van de urenregistratie en facturatiestroom. Lees meer.

Younited® Store

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Op Younited® vind je relevante producten en diensten die je ondersteunen bij het ondernemerschap. Niet alleen voor het opstarten of runnen van je onderneming, maar ook producten en diensten om werk en privé in balans te houden. Houd de store in de gaten en kies hetgeen wat bij jou past! Lees meer.

Younited® Community

De community bestaat uit een grote groep gelijkgestemden die vaak met dezelfde zaken te maken krijgen als jij. Op Younited® kom je dus snel in contact met zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn. Door kennis te verenigen en ervaringen uit te wisselen biedt Younited® het platform voor eigengereide ondernemers. Hier wordt je zelfstandigheid gevoed door de ervaring van velen. Lees meer.

Younited® is in het bezit een ISO 9001 certificering.

Werken bij Younited®?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Younited® is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om het team van Younited® te versterken! Lees meer. 

 

Get Younited®!

Start Vandaag

Het team van Younited®!