Zzp of interim legal management opdrachten

Zzp of interim legal management opdrachten

Ben jij op zoek naar de nieuwste legal management vacatures? Maak kennis met Younited®. Of je nu als zzp’er of op interim basis aan de slag wilt: bij Younited® vind je de vacature van legal counsel die aansluit bij jouw wensen.

Ben jij op de hoogte van ondernemingsrecht of relevante wet- en regelgeving en verdiep jij je graag in complexe juridische vraagstukken? Profiteer dan nu van ons uitgebreide netwerk en ontdek interessante opdrachten bij de grootste opdrachtgevers in de Legal (finance) branche.

Ruim 10.000 opdrachtgevers op het platform van Younited® zijn dagelijks op zoek naar een legal counseler, een legal officer, een legal affairs manager, een legal contract manager of bedrijfsjurist. Kruip jij in de rol van sparringpartner op de juridische afdeling binnen een grote organisatie? Meld je dan vandaag nog aan bij Younited®!   


Een passende legal counsel vacature via Younited®

Overweeg je een interessante carrièreswitch van advocaat naar legal counsel in het bedrijfsleven? Of ben je een starter op de arbeidsmarkt en heb je weinig ervaring als legal counseler? Bij Younited® draait het om jouw talenten en vaardigheden, en speelt ervaring een kleinere rol. Voor een legal counsel vacature en zzp-opdrachten op gebied van legal (finance) gaan we dan ook op zoek naar de kandidaten die over de juiste kwaliteiten beschikken. Creëer je eigen visitekaartje door na aanmelding op ons platform je profiel volledig in te vullen. Geef aan waar jouw interesses liggen en welk bedrijf het beste past bij jouw ambities en persoonlijkheid. Zo komen de mooiste financiële opdrachten bij de meest uiteenlopende organisaties bijna als vanzelf naar jou toe. Younited®helpt je bij het ontdekken waar jij als legal counsel het beste past. Kortom;Younited® Marktplaats, is het ideale startpunt voor talloze samenwerkingen tussen opdrachtgevers en talentvolle legal experts zoals jij. 

 

Profiteer van de jarenlange ervaring van Younited® en USG Legal

Als partner van USG Legal biedt Younited® jou als freelance, zzp’er of interim-bedrijfsjurist specialistische kennis op maat. Samen met USG Legal vinden we de mooiste interim-opdrachten waar jij als junior legal counsel tot je recht komt. Op ons platform vind je zowel profit als non-profit bedrijven, waardoor je altijd het type opdrachtgever vindt die bij je ambities past. Ben jij de junior legal counsel, legal manager, manager legal affairs of interim-bedrijfsjurist die onze opdrachtgever zoekt? Meld je aan en misschien kun jij straks de juridische processen van a tot z begeleiden binnen verschillende bedrijven.

Full focus als legal counsel aan de slag

Bij Younited® doen we er alles aan om de talenten van zelfstandig ondernemers verder te laten floreren. Wij vinden het belangrijk dat interimmers en zzp’ers zich volledig kunnen focussen op hun werkzaamheden als legal counsel. De administratieve zaken die komen kijken bij het leven als senior legal manager counselor of zzp’er legal officer, nemen wij dan ook zoveel mogelijk voor onze rekening. Met behulp van Younited® Services toetsen we elke overeenkomst die je afsluit snel en secuur en stellen we deze op naar de normen van de Belastingdienst. Bovendien sturen we iedere factuur volledig automatisch op. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de betaalstroom. Wij zorgen ervoor dat je verdiensten na 30 dagen na de factuurdatum op je rekening zijn bijgeschreven. Zo ben jij verzekerd van een vaste inkomstenbron.  

Meld je aan bij Younited® voor de perfecte zzp en interim legal counsel opdracht

Ben je op zoek naar een legal counsel vacature voor zzp'ers of wil je werken als legal interim-manager? Sluit je dan ook aan bij Younited®!

Ons platform biedt de ondersteuning die past bij de steeds groter wordende groep zzp'ers en interim-professionals in de legal finance sector. Droom jij van een impactvolle carrière als legal counsel? Meld je aan en vind de perfecte interim legal counsel opdracht bij Younited®.