Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Ontwikkeling en opleiding als zelfstandig ondernemer

Nog nooit waren er in Nederland zoveel zelfstandig ondernemers als nu. De kans wordt dus steeds aannemelijker dat je als ondernemer te maken krijgt met (flinke) concurrentie. Zelfstandig ondernemers zijn stuk voor stuk hard werkende mensen die daardoor misschien wel niet de tijd nemen om zich verder te ontwikkelen. Dat terwijl die ontwikkeling zo belangrijk is, juist als ondernemer. Door te investeren in jezelf, ontwikkel je kwaliteiten, kennis en vaardigheden die je concurrenten misschien wel niet bezitten. Dit maakt je automatisch een interessante optie voor opdrachtgevers. Maar hoe kun je je blijven ontwikkelen?

Ontwikkeling en opleiding als zelfstandig ondernemer

Cursussen en opleidingen

Een even leuke als interessante manier om je te ontwikkelen als ondernemer, is door een cursus of opleiding te volgen. Ook complete studies of workshops volgen is een goede manier om jezelf te voorzien van nieuwe relevante kennis en vaardigheden. Als uitgangspunt kun je proberen om elk jaar tijd vrij te maken voor het volgen minimaal één cursus, opleiding, studie of workshop. 

Cursussen volgen met behulp van Younited Store

In de Store van Younited vind verschillende opleidingen en cursussen die worden aangeboden. Als onderdeel van Younited schrijf je je heel snel en eenvoudig in voor de cursus of opleiding die het beste bij je past. Op deze manier blijf je in jezelf investeren, zonder dat het ten koste gaat kostbare tijd die je in je onderneming wilt blijven stoppen. Maar hoe werkt dat precies, je aanmelden voor een cursus of opleiding? 

Opleidingen van Brout

Brout biedt toonaangevende programma’s op het gebied van coaching, leiderschap en awareness. Door middel van interactieve en dynamische lesprogramma’s leer je als eigengereide ondernemer jezelf te ontwikkelen. Kies voor programma’s waarmee je je eigen leidinggevende kwaliteiten een boost geeft, of kies voor een module waarmee je juist leert investeren in je eigen leven als zelfstandig ondernemer. 

Opleidingen van Opleiding.nl

Via Opleiding.nl zoek en boek je heel eenvoudig een opleiding of training op het gebied waar jij je in wilt ontwikkelen. Alle kwaliteitsopleidingen zijn makkelijk en overzichtelijke weergegeven, zodat je snel kunt zien in welk vakgebied en op welk niveau je een opleiding kunt volgen. Wanneer je een opleiding hebt gekozen, kun je je direct inschrijven via de website van Opleiding.nl. De stappen zijn eigenlijk heel eenvoudig. Vervolgens ontvang jij alle benodigde informatie van de opleider. Via de Younited Store krijg je ook nog eens 10 % korting op een opleiding van Opleiding.nl. 

 

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited