De ervaringen van Jellow

De ervaringen van Jellow

De samenwerking is heel fijn dankzij de korte lijnen en het vaste aanspreekpunt van team Backoffice. Iedereen is bereidwillig om snelheid te maken als het nodig is.

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

De ervaring van Jellow

We opereren in een dynamisch speelveld waar opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers elkaar steeds beter weten te vinden. In het verbinden van opdrachtgevers en ondernemers is het een afweging om de ‘broker-rol’ wel of niet in huis te organiseren. Hier zitten een heleboel haken en ogen aan. Het is namelijk niet sec het registreren van uren, er komt echt een heleboel bij kijken. Je moet continu op de hoogte zijn van de laatste wet-en regelgeving en het proces tussen opdrachtgever en ondernemer moet je op een gebruikersvriendelijke manier kunnen stroomlijnen. 

Wij schakelen daarom de expertise in van Younited®. Samen maken we een één-tweetje: wij verzorgen de matches, zij zorgen ervoor dat het in de boeken komt. Younited® is een verlengstuk van onze organisatie en ontzorgt ons als het gaat over het sluiten van overeenkomsten conform de laatste wet- en regelgeving en het facturatieproces tussen opdrachtgever en ondernemer. 

 

De ervaring van Jellow

Alles goed geregeld

Dankzij Younited® hebben alle freelancers hetzelfde facturatieproces en is alles goed geregeld conform wet-en regelgeving. De samenwerking is heel fijn dankzij de korte lijnen en het vaste aanspreekpunt van team Backoffice. Iedereen is bereidwillig om snelheid te maken als het nodig is. Het proces en systeem van Younited® is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk. Het werkt gewoon goed. Younited® loopt vooruit en is continu aan het doorontwikkelen. Dat merken we als we ergens tegenaan lopen, dan staat het meestal al op de backlog.  

Alles goed geregeld

Vraag demo aan

Enthousiast geworden?

Vraag een demo aan

In ons privacystatement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.