Zzp of interim HR opdrachten

Zzp of interim HR opdrachten

Kent HR geen geheimen voor jou en sta je te popelen om als zzp’er of interim aan een mooie opdracht te beginnen? Dan is het platform van Younited® de plek waar jij je als een vis in het water zal voelen. Hier staat alles namelijk in het teken van jou als zelfstandig ondernemer. Younited® verenigt alle zzp’ers, freelancers en interimmers, dus ook zelfstandige Human Resource-professionals zoals jij! Door alle krachten te bundelen, wordt iedere professional op het Younited® platform ook echt 100% zelfstandig. Zo vind je als HR-specialist ook de zzp of interim opdracht waar jij je volledig in kunt vastbijten en je focus op kunt leggen.

Interim HR opdrachten op jouw lijf geschreven

Younited® verbindt niet alleen alle zzp’ers, freelancers of interimmers in de HR, maar ook de mooiste opdrachtgevers die schreeuwen om een HR-professional als jij. De Younited® opdrachten is de plek waar themagic happens. Hier worden jouw kwaliteiten en talenten als Human Resource-kanon gekoppeld aan de vraag naar specifieke vaardigheden waar potentiële opdrachtgevers naar op zoek zijn. Door in je profiel aan te geven wat jij kan en waar jouw talent ligt, weten opdrachtgevers bij voorbaat al grotendeels wat ze aan je hebben. Deze Marktplaats is zo ingericht dat je ook razendsnel en direct contact legt met geïnteresseerde opdrachtgevers, zodat elke samenwerking een kickstart krijgt. 

100% zelfstandig, 100% focus op je interim HR opdracht

Younited® is er voor alle zelfstandig HR-professionals zoals jij. Wij weten dat jij overloopt van kwaliteiten in de Human Resource, maar ook dat je als zelfstandige overloopt van een heleboel randzaken die naast al je werkzaamheden nog moeten gebeuren. Younited® helpt je hierbij door het aantal balletjes die je in de lucht moet houden te verminderen, of op z’n minst te verlichten. Zo stellen we met behulp van Younited® Backoffice heel snel en eenvoudig een overeenkomst op tussen jou en je opdrachtgever. Deze overeenkomst voldoet volledig aan alle normen van de Belastingdienst, zodat je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken.  

Ook het persoonlijke dashboard draagt bij aan de weg naar 100% zelfstandigheid als interim HR-manager of -adviseur.  Hier zie je namelijk persoonlijke to do-list zodat je zelfs op de drukste momenten het overzicht behoudt. Dit biedt houvast voor al je werkzaamheden, waardoor je nooit het overzicht verliest.

Meld je aan en vind de perfecte interim HR-opdrachten

Wil jij onderdeel worden van het Platform van Younited® en profiteren van alle voordelen? Meld je aan en kom in recordtijd in contact met potentiële opdrachtgevers die staan te springen op een interim HR-professional zoals jij. 

Opdrachten in de spotlight