Zzp opdrachten voor helpende

Zzp opdrachten voor helpende

Opdrachtgevers die een helpende op zzp basis zoeken en zzp’ers die als helpende actief zijn, komen bij elkaar met Younited®. Ontdek je volgende opdracht als ondernemer of plaats je openstaande opdrachten als opdrachtgever en vindt vlot de perfecte match.

Vind een helpende op zzp basis

Bij Younited® kun je zonder moeite jouw opdrachten plaatsen. Zodra jouw opdracht online staat is deze zichtbaar voor ondernemers die geschikt zijn om de opdracht uit te voeren. Dankzij deze gerichte samenbreng van vraag en aanbod komen we tot optimale verbindingen tussen opdrachtgevers en ondernemers. Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in om de voordelen van Younited® te ontdekken.

Jouw volgende opdracht als helpende

Werk jij als helpende op zzp basis en zoek je een interessante opdracht? Dan ben je bij Younited® aan het juiste adres. Je vindt bij ons namelijk verschillende opdrachten in de zorg. Je komt eenvoudig in contact met opdrachtgevers die staan te springen om iemand met jouw talenten als verzorgende. Bekijk direct alle opdrachten voor helpende als zzp’er en kies zelf de opdracht die het beste bij jouw kwaliteiten en wensen past. Zodra je een opdracht hebt gevonden die jou aanspreekt, neem je eenvoudig contact op met de betreffende opdrachtgever. Vind vandaag nog die volgende opdracht als zelfstandig ondernemer!

Jouw volgende opdracht als helpende

Opdrachten in de spotlight

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Vind de perfecte opdracht!

Je bepaalt zelf op welke opdrachten je reageert, op basis van de opdrachten en opdrachtgevers die jou het meeste aanspreken. Vul jouw profiel zo volledig mogelijk in, dit is namelijk jouw digitale visitekaartje. Younited® is de plek waar zelfstandige zorgprofessionals en helpenden zoals jij, snel en zonder gedoe in contact komen met opdrachtgevers. Bij Younited® staat talent en kwaliteit hoog in het vaandel, ongeacht je ervaring. Bekijk hier onze opdrachten binnen de gezondheidszorg.

Vind de perfecte opdracht!
Profiteer van een groot netwerk lid 1
Profiteer van een groot netwerk lid 2
Profiteer van een groot netwerk lid 3
Profiteer van een groot netwerk lid 4
Profiteer van een groot netwerk lid 5
Profiteer van een groot netwerk lid 6
Profiteer van een groot netwerk lid 7
Profiteer van een groot netwerk lid 8
Profiteer van een groot netwerk lid 9
Profiteer van een groot netwerk lid 10

148 nieuwe leden deze week

Profiteer van een groot netwerk

Het Network

Bij Younited® vind je niet alleen nieuwe opdrachten, maar kom je ook in contact met andere ondernemers binnen jouw vakgebied. Het Younited® Network bestaat uit een diverse groep gedreven ondernemers zoals jij, die dagelijks vergelijkbare uitdagingen en vraagstukken tegenkomen. Binnen het Younited® Network kun je advies vragen, ervaringen delen en elkaar ondersteunen bij verschillende problemen. Op deze manier ontwikkel je jezelf als professional en ondernemer, wat je positie op de markt versterkt. Daarnaast kun je profiteren van de kennis van andere ondernemers. Het Younited® Network is dé plek waar ondernemers samenkomen om te netwerken, te groeien en van elkaar te leren.

Vind direct een opdracht op zzp basis

Met Younited® geef je jouw ondernemerschap als helpende in de zorg een boost. Meld je direct aan bij Younited® en vind de ideale opdracht voor helpende in de zorg. Als zzp’er in de zorg ben jij ontzettend waardevol. Dit geldt ook voor jouw tijd. Daarom nemen we bij Younited® de belangrijkste taken uit handen met Younited® Backoffice. We controleren bijvoorbeeld of de overeenkomsten die je afsluit voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en versturen automatisch je facturen. Zo kun jij je volledig richten op jouw expertise en de focus leggen op waar je passie ligt: het helpen van mensen. 

Vind direct een opdracht op zzp basis

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks