FAQ

Er wordt veel met ons meegedacht en daar zijn we heel blij mee! Ben je benieuwd naar alle antwoorden op de meeste vragen die ons worden gesteld?

FAQ

Bekijk ze hier

Nee, wij willen dat elke zelfstandig ondernemer gebruik kan maken van ons platform. Je maakt eenvoudig een account aan en kunt direct aan de slag. Geen abonnementskosten dus, al kun je wel gebruik maken van additionele diensten en producten waar kosten aan verbonden kunnen zijn.

Wij zijn uniek in het matchen op vaardigheden. Voeg zoveel mogelijk vaardigheden, kwaliteiten en talenten toe aan je profiel. Zo word je snel en gemakkelijk door potentiële opdrachtgevers gevonden, omdat zij op hun beurt aangeven welke vaardigheden zij nodig achten voor het succesvol invullen van hun opdracht.

Wil je de administratie aan ons uitbesteden - denk aan het toetsen conform wetgeving, het opstellen van een overeenkomst of de urenregistratie en facturatie - dan brengen wij hier een bedrag per gewerkt uur voor in rekening. Dit weet je altijd van tevoren, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wij selecteren partners die dezelfde drijfveer hebben als wij, namelijk om zelfstandig ondernemers verder te helpen in hun ondernemerschap. Partners die echt een toegevoegde waarde zijn en het leven van de zelfstandig ondernemer makkelijker en leuker maken.

Je dashboard kun je inrichten zoals je dat wilt. Verplaats de widgets (zoals wij die noemen), bepaal je eigen volgorde en voeg eigen quicklinks toe om zo het overzicht te creëren waar jij mee vlot mee kunt werken. Onze ambitie is dat jouw dashboard jouw start van de dag vergemakkelijkt.

Get Younited!

Bekijk het platform