Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Zzp of freelance engineering opdrachten

Als zelfstandig talent in de engineering sta je te springen om nieuwe klussen. Jij kunt namelijk dingen die voor het gros van de mensheid als abracadabra aanvoelen. Hoe meer opdrachten je hebt, hoe groter jouw toegevoegde waarde is. Sluit je als zelfstandig engineer dan ook aan bij Younited. Dit platform verenigt de mooiste opdrachtgevers met jouw kwaliteiten. Het platform van Younited wordt door meer dan 10.000 opdrachtgevers gebruikt om het juiste talent voor hun opdracht te vinden. Ben jij de zzp engineer waar organisaties om staan te springen?

Zzp of freelance engineering opdrachten

Freelance engineering opdrachten die schreeuwen om jouw talent

Bedrijven hebben vaak dringend behoefte aan goede engineers. Daarom stroomt Younited Marktplaats over van de engineering opdrachten. Op deze marktplaats komen vraag en aanbod samen. Opdrachtgevers zijn op zoek naar de beste zelfstandige engineer die er te vinden is, terwijl jij als freelancer juist een mooie opdracht wil vervullen in de branche. Younited verenigt de vraag naar kwaliteiten met het aanbod van kwaliteiten. Ervaring speelt hier een minder grote rol. Wij geloven namelijk in wat mensen kunnen, niet zozeer wat ze in het verleden hebben gedaan. Ook daarom vind je op de Younited Marktplaats altijd de beste engineer freelance opdracht die bij je past. Of je nu het meest thuis voelt als test engineer, devOps engineers software engineers of QA engineers.

Alle ballen op je engineer opdracht

Als engineer heb je het vaak al erg druk en als zzp of freelance engineer zijn er vaak nog veel meer ballen die je in de lucht moet houden. Younited helpt zelfstandig ondernemers  hierbij. Alles zodat jij je als engineer het merendeel van je tijd kunt bezighouden met dat waar je goed in bent: engineering. Dat doen we onder meer met behulp van Younited Services, waarbij overeenkomsten tussen jou en je opdrachtgever snel en risicoloos worden opgesteld. Deze voldoen bijvoorbeeld volledig aan de normen van de Belastingdienst. 

Meld je aan en vind in no time je perfecte freelance engineering opdracht

Sluit je ook aan bij Younited. Je wordt onderdeel van een groot platform vol getalenteerde zelfstandig ondernemers zoals jij. Niet allemaal per se goed in engineering, maar wel allemaal specialisten in een eigen branche. Zo ontstaat een hele community van eigengereide ondernemers die op zoek zijn naar 100% zelfstandig ondernemerschap. Samen zelfstandiger ondernemen, noemen we dat.