Freelance digital marketing

Freelance digital marketing

Younited® vormt een digitale ontmoetingsplek voor zzp’ers die actief zijn in het marketingvak en opdrachtgevers die op zoek zijn naar freelance online marketeers. Als ondernemer ontdek je hier jouw volgende online marketing zzp-opdracht, en als opdrachtgever plaats je jouw vacature ‘online marketeer gezocht’ gemakkelijk online. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van het uitzetten en vinden van online marketeeropdrachten via Younited®

Online marketeer inhuren via Younited®

Op het platform van Younited® kun je jouw beschikbare opdrachten eenvoudig delen met beschikbare zelfstandig ondernemers. Na je registratie zet je zonder enige moeite jouw opdrachten uit voor een interim online marketeer gezocht. Je opdrachten zijn direct zichtbaar voor online marketeers met profielen die aansluiten bij jouw behoeften. Bij Younited® brengen we vraag en aanbod samen en realiseren we de beste matches. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe gemakkelijk het inhuren van een online marketeer is.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Vind jouw volgende opdracht als digital marketing freelancer

Ben je als digital marketing freelancer op zoek naar interessante opdrachten? Bij Younited® ben je aan het juiste adres! Als freelance online marketeer volg je je eigen weg en kies je de freelance digital marketing opdrachten die bij jouw talenten passen. Of je jezelf nu freelancer, zzp'er, of interim-manager noemt, wij moedigen je aan je eigen weg te volgen, vol vertrouwen in je expertise en vaardigheden. Het platform van Younited® streeft naar: Samen Zelfstandiger Ondernemen. We koppelen je aan opdrachtgevers die op zoek zijn naar zzp’ers met jouw expertise en talenten. Meld je nu aan bij Younited® en ontdek hoe jouw talenten en expertise worden gekoppeld aan de juiste opdrachtgever.

Vind jouw volgende opdracht als digital marketing freelancer

Online marketing zzp opdrachten

Opdrachten die aansluiten bij jouw expertise

Het vinden van freelance digital marketingopdrachten is met Younited® gemakkelijker dan je denkt! Na je registratie op ons platform hoef je enkel jouw cv te uploaden. Vervolgens worden je vaardigheden en talenten automatisch toegevoegd. Als je profiel compleet is, heb je direct toegang tot alleopdrachten die aansluiten bij jouw expertise. Met ons handige systeem kun je gericht zoeken naar de online marketing zzp-opdrachten die bij je passen.  

 

 

Opdrachten die aansluiten bij jouw expertise
Het Network lid 1
Het Network lid 2
Het Network lid 3
Het Network lid 4
Het Network lid 5
Het Network lid 6
Het Network lid 7
Het Network lid 8
Het Network lid 9
Het Network lid 10

139 nieuwe leden deze week

Het Network

Profiteer van een groot netwerk

Met het Younited® Network profiteer je van een uitgebreid netwerk van mede-ondernemers. Deze diverse groep bestaat uit ondernemers die voor vergelijkbare uitdagingen staan. Dit biedt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en advies in te winnen bij collega-ondernemers. Registreer je nu bij Younited® en profiteer van de voordelen van een uitgebreid netwerk.

Meld je aan bij Younited®

Als freelance online marketeer wil je je kostbare tijd efficiënt besteden. Met het platform van Younited® heb je snel toegang tot interessante opdrachten die naadloos aansluiten bij je vaardigheden als interim online marketeer. Daarnaast ontzorgen wij je door administratieve processen te automatiseren. Sluit je vandaag nog aan bij Younited® en vind je volgende opdracht als freelance digital manager.

 

 

 
Meld je aan bij Younited®

Wil jij die ontvangen? Kijk dan snel even hier →

✓ Je ontvangt 1x per maand onze Younited® update
✓ Je bent direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
✓ We overladen je met inspiratie, innovatie, tips & tricks

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.