Vind consultancy opdrachten die perfect bij je passen

Vind consultancy opdrachten die perfect bij je passen

Ben jij als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in consultancy en ben je op zoek naar opdrachtgevers voor wie jij aan de slag kunt? Dan zit je bij Younited® goed. Heb jij ervaring in bijvoorbeeld de financiële-, ICT- of overheidssector en kan jij organisaties echt verder helpen met jouw advies? Meld je dan aan bij Younited® en vind vandaag nog de zzp opdracht in de consultancy die helemaal op jouw lijf is geschreven.

Opdrachten die volledig aansluiten op jouw kwaliteiten

Bij Younited® hebben we oog voor jouw talent als zzp’er. Wij willen weten wat je allemaal kan, niet wat je eventueel niet kan. Om de perfecte consultancy opdracht te vinden, vul je jouw profiel van Younited® zo volledig mogelijk in. Hier geef je precies aan welke kwaliteiten jou de ideale kandidaat maken voor de mooiste consultancy opdrachten. Bij Younited® wordt op basis van jouw profiel een match gezocht. Opdrachtgevers geven op hun beurt namelijk ook aan welke kwaliteiten en vaardigheden zij nodig hebben, om hun consultancy opdracht tot een goed einde te brengen.

Alle aandacht op je zzp consultancy opdracht

Younited® zorgt niet alleen voor de gedroomde koppeling tussen jou en potentiële opdrachtgever, maar ook dat jij vervolgens al je aandacht kunt richten op die opdracht. Als zelfstandig ondernemer bestaat de kans dat je wordt afgeleid door verschillende randzaken. Younited® zorgt met extra tools en diensten uit Younited® Backoffice ervoor dat jij je zoveel mogelijk op je consultancy opdracht kunt richten. Daarnaast wordt bijvoorbeeld de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever razendsnel en conform wetgeving opgesteld. 

Meld je aan en vind de zzp consultancy opdracht

Meld je vandaag nog aan bij Younited® en start ook je zoektocht naar de zzp consultancy opdracht die jou op het lijf is geschreven. Profiteer van de vele voordelen van Younited® die hier nog niet eens zijn benoemd en zet ook de volgende stap richting een leven als echt 100% zelfstandig ondernemer.

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks