ChatGPT x Younited®

ChatGPT x Younited®

Nicole van team innovatie vertelt je aan de hand van 4 beknopte vragen hoe wij ChatGPT gebruiken op het Younited®-Platform.

Wil je op de hoogte blijven van aankomende innovaties?

Het interview met Nicole

 1. Dé hamvraag: waarom ChatGPT?
  “ChatGPT ondersteunt ons ontzettend veel in onze dagelijkse werkzaamheden. Van inspiratie tot gebruiksvriendelijke processen, wij kunnen niet meer zonder. Dit is de reden waarom we het ook gaan inzetten voor onze opdrachtgevers én ondernemers, ter extra ondersteuning én gemak.”

 1. Hoe wordt ChatGPT ingezet bij Younited®?
  Opdrachtgevers (en zeer binnenkort ook ondernemers!) kunnen op ons platform gebruik maken van ChatGPT. Opdrachtgevers kunnen het gebruiken om snel een juiste omschrijving van een opdracht te realiseren. Dus heb jij een vacature geschreven voor een permanente positie en wil je die nu gebruiken voor een tijdelijke opdracht? Dan helpt ChatGPT je eenvoudig om deze vacature om te zetten, met de juiste benaming, binnen een handomdraai.”

  "Ondernemers kunnen het straks in gaan zetten om hun profiel compleet te maken. Door middel van een kort interview, met ChatGPT, worden jouw kernkwaliteiten omgezet naar een expertise en is jouw profiel binnen no-time gevuld.”

 2. Dat klinkt ontzettend goed! En hoe zit dat dan met persoonsgegevens?
  “We zetten ChatGPT alleen in op items waar géén persoonsgegevens in voor komen. Dus niet op CV’s, maar juist wel op vacatureteksten en vaardigheden. Zo voorkomen we problemen met persoonsgegevens.”

 

 1. Welke innovaties kunnen we nog meer verwachten?
  “Een nieuwe en geoptimaliseerde kleurstijl. We zijn al een tijdje bezig met een geoptimaliseerd dashboard en daarbij ook een vernieuwde kleurstijl. Dus die staat te springen om gelanceerd te worden!”

 

Ben jij benieuwd welke innovaties je binnenkort nog meer kunt verwachten? 
Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief via onderstaande banner. Zo ben je altijd up-to-date van onze innovaties.

Blijf op de hoogte
van onze ontwikkelingen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Schrijf je direct in en ontvang:

 • 1x per maand onze Younited®-update
 • Zo ben je direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten, ontwikkelingen én innovaties
 • Boordevol inspiratie en tips & tricks