Brout

Brout

Going Brout betekent kiezen voor awareness. Het begint met bewustwording. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. In een driehoek: jij, jouw context en wij.

Younited® & Brout

Brout is onze partner, omdat ze echt anders durven te zijn. Zij geven geen communicatietrainingen, alleen omdat je er klakkeloos om vraagt. Zij graven dieper. Waarom heb je die communicatietraining precies nodig? Op basis van ontwikkelprogramma's op maat zijn ze echt bezig om een organisatie verder te helpen. Individueel, in teams of voor hele organisaties.

Brout heeft overal oog voor. Ze doen er alles aan om het beste uit jou te halen, zodat jij weer het beste uit anderen kunt halen. Dat is wat ons aanspreekt. Ze hebben echt oog voor jouw talenten als zelfstandig ondernemer en doen er alles aan om je verder te helpen.

Jouw coach voor een succesvolle toekomst
als ondernemer!

Wat heeft Brout jou als zelfstandig ondernemer van Younited dan precies te bieden? Voor ieder wat wils! Van korte assessments tot uitgebreide ontwikkelprogramma’s voor jou. Concreet zijn dit de volgende programma’s:

  • Coaching

Leer krachtig en effectief communiceren. Leer om meer plezier uit je werk te halen. Dat is waar het in het Coaching-programma over gaat. Door te weten wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt, is op de juiste momenten reflectie nodig. Dat is waar Brout je bij helpt.

  • Coaching in en als beroep

Het programma Coaching in en als beroep (CIEAB) stoomt je razendsnel klaar voor de rol als (goede) coach. In drie dagen leer je alle ins-en-outs van het coachingsvak. Wat is precies de rol van een coach? Hoe ga je het goede gesprek aan als coach? Welke vaardigheden heeft een coach nodig? Dit - en nog heel veel meer - leer je tijdens CIEAB.

  • Leading Organizations

Ben je als interimmer verantwoordelijk voor het leiden van grote afdelingen, divisies of organisaties? Met het programma Leading Organizations leer je hoe je dit het beste aanvliegt. Je krijgt handvatten aangereikt die je in staat stellen om het leiden van afdelingen zo goed mogelijk te doen.

  • Leading Others

Teamleider of manager? Kom erachter hoe je anderen op een optimale manier motiveert. Hoe zorg je dat iedereen hard kan werken, zonder dat ze zichzelf tegenkomen? Met het programma Leading Others krijg je meer inzicht in de dynamiek van je team en krijg je praktische tools en technieken die je direct kunt toepassen in de praktijk.

  • Leading Self

Hoe kun je leidinggeven aan anderen, als je zelf nog niet weet wie je echt bent en wat je wilt? In het programma Leading Self leer je jezelf op een andere manier kennen. Waar kom je vandaan? Waar wil je naartoe? Wat staat jou daarin te doen? Allemaal vragen waar je met Leading Self antwoord op krijgt.

Jouw coach voor een succesvolle toekomst als ondernemer!

FAQ

[Invullen]

[Invullen]

[invullen]