Beleid en organisatie opdrachten

Beleid en organisatie opdrachten

Ben jij een zelfstandig ondernemer met het talent om een beleid op te stellen en dit vervolgens in een organisatie te implementeren? Bij Younited® vind je opdrachtgevers die staan te springen om iemand zoals jij! Het platform van Younited® verenigt de grootste opdrachtgevers aan de meest getalenteerde zelfstandig ondernemers. Ook als interim beleidsadviseur ben je op het platform aan het juiste adres. Meld je aan en vind ook de beleid en organisatie opdrachten die perfect aansluiten op je kwaliteiten.

5.768
Opdrachten

2.142
Opdrachtgevers

65.352
Ondernemers

40
Producten in store

Beleid en organisatie opdrachten die perfect door jou kunnen worden uitgevoerd

Veel bedrijven of overheidsinstellingen zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers die hen kan helpen om een beleid uit te stippelen. Op het platform van Younited® komen vraag en aanbod samen. Opdrachtgevers die een interim beleidsmaker nodig hebben geven hier aan welke kwaliteiten en vaardigheden zij nodig achten om hun opdracht tot een goed einde te brengen. Omdat jij als interim beleidprofessional in je profiel hebt aangegeven wat jouw talenten en vaardigheden zijn, ontstaat eigenlijk als vanzelf de perfecte match. Ervaring speelt bij Younited® een stuk minder grote rol. Wij geloven in kwaliteit en talent. 

100% focus op jouw beleidsopdracht 

Younited® helpt niet alleen met het verenigen van vraag en aanbod om zo voor de mooiste samenwerkingen te zorgen, we zorgen er ook voor dat jij je als zelfstandig beleidsprofessional volledig kunt focussen op de opdracht. Alle randzaken die komen kijken bij het leven van een zelfstandige ondernemer, nemen we voor jou zoveel mogelijk uit handen. Zo zorgen we er met de Younited® Backoffice bijvoorbeeld voor dat elke overeenkomst tussen jou en je opdrachtgevers razendsnel en volledig volgens de regels van de Belastingdienst wordt opgesteld. Daarnaast kun je via Younited® Store de hulp van verschillende partijen inschakelen. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met de boekhouding, marketingvraagstukken en je eigen ontwikkeling.

Be Younited® met alle andere zelfstandig ondernemers

Meld je aan bij Younited® en profiteer van de vele voordelen van het platform. Younited® verenigt zelfstandig ondernemers ook met elkaar en geeft ze het vangnet dat ze verdienen. Zonder ook maar enigszins afbreuk te doen aan dat zelfstandige gevoel, precies waarom je ooit zelfstandig ondernemer bent geworden. Word onderdeel van een het Younited® Network vol eigengereide ondernemers zoals jij. Allemaal zelfstandigen met hun eigen talenten en kwaliteiten en met dezelfde passie voor het ondernemerschap als jij!