Aon Zakelijke Autoverzekering

Aon Zakelijke Autoverzekering

Heeft u een auto op de zaak? Of rijdt u veel kilometers voor uw onderneming? Dan bent u verplicht uw auto zakelijk te verzekeren. Met de Zakelijke Autoverzekering bij Aon bent u goed gedekt bij schade. Stel dat u met uw auto schade veroorzaakt, of dat u schade krijgt aan uw eigen auto. In dat geval is het belangrijk om verzekerd te zijn. Kies bij Aon de zakelijke verzekering die het best past bij uw wensen.

De verzekering voor uw zakelijke auto.

Als u een auto heeft op naam van uw bedrijf, of als u veel zakelijke kilometers maakt, dan is het verplicht om uw auto ook zakelijk te verzekeren. Met de Zakelijke Autoverzekering bij Aon bent u gedekt bij een ongeluk op de weg

U bent verplicht om uw auto minimaal WA te verzekeren. Daarnaast kunt u kiezen om ook ruitschade te verzekeren, of schade aan uw eigen auto. Als u dan betrokken raakt bij een ongeluk, worden de kosten van schade vergoed.  

Krijg bij Aon advies van onze experts over de verzekering die het best past bij uw situatie, en kies zelf of u WA verzekerd wilt zijn, of ook aanvullende dekkingen wilt afsluiten. Met onze oplossingen bent verzekerd voor de zaken die voor u belangrijk zijn. 

Op onze website vraagt u een afspraak voor de Zakelijke Autoverzekering aan. Na aanvraag bespreekt u in een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs welke oplossing voor u het beste is.

Bij Aon bent u verzekerd van een veilige reis.