Aon Rechtsbijstandverzekering

Aon Rechtsbijstandverzekering

Wat als u te maken krijgt met een zakelijk conflict? Dan is de Rechtsbijstandverzekering de uitkomst. Hiermee bent u gedekt voor de kosten, of krijgt u juridische hulp en advies. Stel dat u een geschil heeft met een klant, een klant niet betaalt, of dat u hulp nodig heeft bij wet- en regelgeving. In dat geval is het goed om verzekerd te zijn voor rechtsbijstand.

Juridische hulp bij een zakelijk conflict.

De Rechtsbijstandsverzekering is er voor iedere ondernemer, dus ook voor u als zzp’er. Als u in een conflict terecht komt in de zakelijke sfeer, dan kunt u geen aanspraak maken op uw persoonlijke Rechtsbijstandverzekering. Daarom is er de zakelijke Rechtsbijstandverzekering. 

Als er een conflict ontstaat met bijvoorbeeld een klant of leverancier, bent u verzekerd van juridische hulp of dekking van kosten. 

Dit is handig als bijvoorbeeld een van u klanten niet betaalt. Of als uw leverancier zijn  afspraken niet nakomt. Maar ook als u per ongeluk een regel overtreedt, zoals het niet vermelden van auteursrechten. Dit soort gevallen zijn met de Rechtsbijstandverzekering vaak gedekt. 

Er zijn verschillende soorten dekkingen, daarom is het belangrijk te weten waar u wel en niet voor verzekerd bent. Bij het afsluiten van een verzekering helpen wij u bij het kiezen van de beste verzekering voor uw situatie. Niet ondernemer loopt immers dezelfde risico’s.

Vraag op onze site een afspraak voor de Rechtsbijstandverzekering aan. In een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs bespreekt u daarna samen de mogelijke oplossingen.

Met Aon bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie.