Aon Cyberverzekering

Aon Cyberverzekering

Cyberaanvallen komen steeds vaker voor, ook bij zzp’ers. Met de Cyberverzekering bent u gedekt voor de gevolgen van cyberschade. Bijvoorbeeld als u gehackt wordt, of als er per ongeluk een datalek ontstaat.Als er een cyberaanval plaatsvindt, heeft dit vaak grote gevolgen. Daarnaast brengt het vaak hoge kosten met zich mee. Met de Cyberverzekering bent u gedekt voor dit risico

Cyberaanvallen komen steeds vaker voor, ook bij zzp’ers.

Met de Cyberverzekering bent u gedekt voor de gevolgen van cyberschade. Bijvoorbeeld als u gehackt wordt, of als er per ongeluk een datalek ontstaat.

Als er een cyberaanval plaatsvindt, heeft dit vaak grote gevolgen. Daarnaast brengt het vaak hoge kosten met zich mee. Met de Cyberverzekering bent u gedekt voor dit risico. 

Kleine bedrijven en zzp’ers worden steeds vaker getroffen door een cyberaanval. Stel dat dit gebeurt, dan is het goed om verzekerd te zijn.  

Stel bijvoorbeeld dat uw gegevens gehackt worden en belangrijke data verloren gaat, of dat u een laptop van een klant in gebruik heeft en deze gehackt wordt. Ook kan het zijn dat klantdata per ongeluk op straat komt te liggen. In zulke gevallen kunt u daarvoor aansprakelijk gesteld worden. 

De kosten van een cyberincident lopen vaak hoog op en mogelijk ligt uw bedrijf, of het bedrijf van uw klant, een poosje stil. Met de Cyberverzekering bent u gedekt voor de kosten van een cyberaanval. 

De risico’s rondom cyber zijn voor iedere ondernemer anders. Daarom krijgt u bij Aon advies van experts over de verzekering die het best past bij uw branche. Zo bent u verzekerd voor de dingen die voor u belangrijk zijn. Ook kunt u kiezen voor CyberHulp. Daarmee krijgt u ook hulp bij preventieve maatregelen en staan experts 24/7 klaar wanneer u wordt getroffen.

Vraag op onze site een afspraak voor de Cyberverzekering of CyberHulp aan. Na aanvraag bespreekt u in een vrijblijvend adviesgesprek met van onze experts welke verzekering en voorwaarden het beste passen bij uw bedrijf.

Met Aon bent u verzekerd van een passende verzekering voor uw situatie.