Aon Beroepsaansprakelijkheid

Aon Beroepsaansprakelijkheid

Aon is dé toonaangevende adviseur in verzekeringen, pensioen en gezondheidsoplossingen. We bieden u betere informatie, beter advies en betere beslissingen. Met kennis van de markt én uw branche vinden wij de beste oplossingen die passen bij uw bedrijf. We begrijpen uw behoeften en weten waar de belangrijkste risico’s in uw sector liggen. Onze experts geven u persoonlijk advies over de oplossingen die het beste passen bij uw bedrijf, zodat u betere beslissingen kunt maken en zorgeloos kunt ondernemen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Adviserend beroep? Verzeker u tegen beroepsfouten

Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt tegen beroepsfouten. Dit is belangrijk als u een adviserend beroep heeft, zoals accountant, psycholoog, jurist, bedrijfsadviseur of ICT’er. Stel dat u een fout maakt waardoor uw klant financiële schade oploopt, dan kunt u daardoor in financiële problemen komen. Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor de financiële schade die ontstaat door zo’n fout.

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar als u advies geeft in uw werkzaamheden. Stel dat u als accountant een fout maakt in een jaarrekening waardoor uw klant veel geld moet afdragen. Of dat u als architect een berekeningsfout maakt, waardoor de bouw van een project stil komt te liggen. 

Dit soort beroepsfouten kosten vaak veel geld, en als zzp’er kunt u hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Dit leidt vaak tot ontzettend hoge kosten en grote financiële problemen. Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor financiële schade die ontstaat door zo’n beroepsfout. Zo kunt u gerust ondernemen. 

Bij Aon krijgt u advies van experts over de verzekering die het best past bij uw situatie. Een ICT’er loopt immers andere risico’s dan een tandarts. Daarom bieden wij branchegerichte oplossingen, zodat u bent verzekerd voor de zaken die voor u belangrijk zijn. 

Vraag op onze site een afspraak voor de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan. Daarna bespreekt u in een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs samen de mogelijke oplossingen.

Met Aon bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie.