Aon Bedrijfsaansprakelijkheid

Aon Bedrijfsaansprakelijkheid

Aon is dé toonaangevende adviseur in verzekeringen, pensioen en gezondheidsoplossingen. We bieden u betere informatie, beter advies en betere beslissingen. Met kennis van de markt én uw branche vinden wij de beste oplossingen die passen bij uw bedrijf. We begrijpen uw behoeften en weten waar de belangrijkste risico’s in uw sector liggen. Onze experts geven u persoonlijk advies over de oplossingen die het beste passen bij uw bedrijf, zodat u betere beslissingen kunt maken en zorgeloos kunt ondernemen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Dé verzekering voor iedere zzp’er.

De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt u tegen schade aan anderen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk hete koffie over een klant gooit. Of de laptop van uw opdrachtgever laat vallen.  Als u schade aan iemand veroorzaakt, of aan spullen van een ander, dan bent u daarvoor als zzp’er aansprakelijk. Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u daarvoor gedekt.

Bedrijfsaansprakelijkheid is belangrijk voor iedere ondernemer, dus ook voor u als zzp’er. Het maakt niet uit welk beroep u heeft, u kunt altijd schade veroorzaken aan iemand of iets van iemand anders. Bijvoorbeeld als u per ongeluk een dure vaas van een klant omgooit. Of als iemand in uw kantoor over een losliggende kabel struikelt en een pols breekt.

Als zoiets gebeurt, kunnen de kosten hoog oplopen. Daarom is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor de schade die u veroorzaakt en kunt u met een gerust hart ondernemen.  

Krijg bij Aon advies van onze experts over de verzekering die het best past bij uw situatie. We weten welke risico’s er spelen in uw branche en vinden daar de juiste oplossing bij. Zo bent u verzekerd voor de dingen die voor u belangrijk zijn. 

Op onze site vraagt u een afspraak voor de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan. Na aanvraag bespreekt u in een vrijblijvend gesprek met van onze adviseurs welke verzekering en voorwaarden het beste passen bij uw bedrijf.

Met Aon bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie.