Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Vind de perfecte opdracht als zelfstandig administratief talent

Ben jij een expert in administratie, die zijn of haar hand nauwelijks omdraait voor de lastigste administratieve opdrachten? Weet dan dat er heel veel bedrijven zijn die staan te springen om iemand zoals jij! Het enige wat nog moet gebeuren, is het verbinden van jou aan de mooiste opdrachtgevers die schreeuwen om een zelfstandig administratief talent zoals jij. Die verbinding gebeurt razendsnel op het platform van Younited®. Dus wil jij graag binnenkort beginnen aan een mooie zzp, interim of freelance opdracht op administratief vlak? Sluit je dan aan op het platform van Younited® en profiteer van alle voordelen van een platform vol gelijkgestemde zelfstandig ondernemers!

Vind de perfecte opdracht als zelfstandig administratief talent

Administratieve opdrachten de smeken om jouw kwaliteiten en vaardigheden

Goede administratieve talenten zijn zeldzaam en dus heb jij als zelfstandig salarisadviseur, boekhouder of accountant eigenlijk de troefkaarten in handen. Er zijn genoeg (grote) bedrijven die willen dat jij hun administratie op orde brengt, dat weten zij alleen (nog) niet. Daar komt met behulp van Younited® Marktplaats verandering in. Hier geef jij als zelfstandig administratief talent aan wat jij allemaal in je mars hebt. Omdat potentiële opdrachtgevers juist zoeken op de kwaliteiten en vaardigheden die zij nodig achten voor de uitvoering van hun opdracht, ontstaat in de Marktplaats haast als vanzelf de meest perfecte match. 

Geen randzaken, volledige focus op jouw administratieve opdracht

Het platform van Younited® is erop gericht om jou als zelfstandig ondernemer in de administratie ook daadwerkelijk de zelfstandigheid en vrijheid te geven waar je in eerste instantie zzp’er voor bent geworden. Dit doen we onder meer door de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever super snel en volledig conform wetgeving en met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten op te stellen. Dit gebeurt met behulp van Younited® Services, waarmee we ook zorgen dat jij gegarandeerd binnen 30 dagen na de factuurdatum betaald krijgt. Zo kan jouw volledige focus op de administratieve opdracht die je hebt aangenomen, zonder dat je je al te druk hoeft te maken om je eigen randzaken. Daarnaast vind je in de Younited® Store legio producten en diensten die het leven van jou als zelfstandig administratief expert nog makkelijker maken. Ontdek de vele andere voordelen van het Younited®-platform voor jou als volledig zelfstandig administratief talent.  

Meld je aan en word onderdeel van een grote community

Het platform van Younited® is gevuld met veel eigengereide zelfstandig ondernemers zoals jij. Collega’s in de administratie, maar ook soortgenoten in andere branches. Samen vormen jullie de Community van Younited®, waarbij jullie elkaar kunnen helpen om uit te groeien tot de zelfstandig ondernemer die je wilt zijn. Samen zelfstandiger ondernemen, noemen we dat. Meld je snel aan!