Vind de perfecte opdracht als zelfstandig administratief talent

Vind de perfecte opdracht als zelfstandig administratief talent

Ben jij een expert in administratie, die zijn of haar hand nauwelijks omdraait voor de lastigste administratieve opdrachten? Weet dan dat er heel veel bedrijven zijn die staan te springen om iemand zoals jij! Het enige wat nog moet gebeuren, is het verbinden van jou aan de mooiste opdrachtgevers die schreeuwen om een zelfstandig administratief talent zoals jij. Die verbinding gebeurt razendsnel op het platform van Younited®. Dus wil jij graag binnenkort beginnen aan een mooie zzp, interim of freelance opdracht op administratief vlak? Sluit je dan aan op het platform van Younited® en profiteer van alle voordelen van het platform.

Administratieve opdrachten de smeken om jouw kwaliteiten en vaardigheden

Goede administratieve talenten zijn zeldzaam en dus heb jij als zelfstandig salarisadviseur, boekhouder of accountant eigenlijk de troefkaarten in handen. Er zijn genoeg (grote) bedrijven die willen dat jij hun administratie op orde brengt, dat weten zij alleen (nog) niet. Daar komt met behulp van het Younited® platform verandering in. Hier geef jij als zelfstandig administratief talent aan wat jij allemaal in je mars hebt. Omdat potentiële opdrachtgevers juist zoeken op de kwaliteiten en vaardigheden die zij nodig achten voor de uitvoering van hun opdracht, ontstaat in het Younited® platform haast als vanzelf de perfecte match. 

Geen randzaken, volledige focus op jouw administratieve opdracht

Het platform van Younited® is erop gericht om jou als zelfstandig ondernemer in de administratie ook daadwerkelijk de zelfstandigheid en vrijheid te geven waar je in eerste instantie zelfstandig ondernemer voor bent geworden. Dit doen we onder meer door de overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever super snel en volledig conform wetgeving en met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten op te stellen. Dit gebeurt met behulp van Younited® Backoffice, waarmee we ook zorgen dat jij gegarandeerd binnen 30 dagen na de factuurdatum betaald krijgt. Zo kan jouw volledige focus op de administratieve opdracht die je hebt aangenomen, zonder dat je je al te druk hoeft te maken om je eigen randzaken. Daarnaast vind je in de Younited® Store legio producten en diensten die het leven van jou als zelfstandig administratief expert nog makkelijker maken. Ontdek de vele andere voordelen van het platform voor jou als volledig zelfstandig administratief talent.  

Meld je aan en word onderdeel van een grote community

Het platform van Younited® is gevuld met veel eigengereide zelfstandig ondernemers zoals jij. Collega’s in de administratie, maar ook soortgenoten in andere branches. Samen vormen jullie het Younited® waarbij jullie elkaar kunnen helpen om uit te groeien tot de zelfstandig ondernemer die je wilt zijn. Samen zelfstandiger ondernemen, noemen we dat. Meld je snel aan!

Opdrachten in de spotlight

6.104
Opdrachten

2.213
Opdrachtgevers

66.277
Ondernemers

40
Producten in store

Meer weten over zelfstandig ondernemen?

Schrijf je direct in en ontvang een maandelijkse update, vol inspiratie, innovatie en uitdagende opdrachten.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Ontvang 1x per maand onze Younited® update
  • Direct op de hoogte van de allernieuwste opdrachten
  • Boordevol inspiratie, innovatie, tips & tricks