Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Kom werken bij Younited® als Operationeel Consultant

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Ben jij administratief- en communicatief sterk aangelegd en kan je niet wachten om het verschil te kunnen maken binnen een organisatie? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Wij zijn Younited®, een gepassioneerde club mensen die samen hun ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk op weg willen helpen. Dit doen wij met hart voor de zaak, hard werken en enorm veel humor.

Wat ze van ons vinden? Dat ligt er aan wie je het vraagt! Als je het aan onze zelfstandige ondernemers vraagt, zijn wij een platform waarmee wij de ondernemer de handvatten bieden om het ondernemerschap nog leuker en makkelijker te maken. Als je het aan onze opdrachtgevers vraagt, zijn wij altijd bereikbaar om ze te helpen met hun prangende vraagstukken en invulling van interim projecten. Onze werklocatie is gevestigd in Almere en daardoor goed bereikbaar vanuit verschillende regio’s. Klik hier om een beter beeld te krijgen van je toekomstige collega’s.

Younited® is onderdeel van RGF Staffing the Netherlands en ondersteunt en adviseert alle merken van RGF (waaronder Start People en Unique) en eigen klanten rondom de inhuur van zelfstandig ondernemers. Denk hierbij aan: het regelen van alle zaken en processen rondom de overeenkomst van opdracht, het beheer daarvan, urenregistratie en de facturatie voor het inhuren van zelfstandig ondernemers.

Als Consultant bij Younited® heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je werkt uit naam van alle merken van RGF Staffing the Netherlands en samen met jouw collega’s zorg jij dat onze afdeling draait en verder groeit. Je voert adviesgesprekken met opdrachtgevers, ondersteunt en adviseert zelfstandig ondernemers bij hun lopende en toekomstige opdrachten. Daarbij heeft Younited ook eigen klanten en verwachten wij dat dit alleen nog maar meer gaat groeien!

Werkzaamheden:

 • Beoordelen van opdrachten op basis van de huidige wet- en regelgeving en daarbij een gericht advies kunnen geven;
 • Verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het online portaal;
 • Dagelijks beheer van telefoon en mail van Younited®;
 • Actief onderhouden van contacten met zowel interne en als externe opdrachtgevers en zelfstandige ondernemers over opdrachten;
 • Ondersteuning aan collega’s van de verschillende merken over opdrachten;
 • Beantwoorden van vragen van zelfstandig ondernemers en/of opdrachtgevers over de overeenkomst en eventueel het voeren van onderhandelingen daarover;
 • Commercieel advies geven aan collega’s over de dienstverlening.

Samen met je collega’s ga jij de uitdaging aan om deze dienstverlening verder te laten groeien.

Functie-eisen:

Voor deze functie zoeken wij een collega die in ons hechte team past, die stevig in de schoenen staat en op zoek is naar de volgende stap in zijn/haar carrière. Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Jij bent proactief, werkt nauwkeurig en zorgt dat je werkzaamheden op orde zijn;
 • Je weet goed prioriteiten te stellen, neemt initiatief en kan goed in teamverband werken;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende punten:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een administratieve omgeving;
 • Kennis van administratieve, financiële en juridische processen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat we je bieden

Naast een toffe baan met veel vrijheid bieden wij jou het volgende:

 • Een salaris tussen de €2350,- en €3000,- (afhankelijk van je ervaring);
 • Een fulltime werkweek van 40 uur met vooruitzicht op een vaste aanstelling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Younited®, maar mogelijk ook binnen één van de labels van RGF Staffing the Netherlands;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk budget (6% van je jaarsalaris), een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregelingen;
 • Last but not least: leuke en gemotiveerde collega’s, regelmatig leuke teamuitjes & enorm gezellige VrijMiBo’s!!

Geïnteresseerd?

Onze dienstverlening staat op het punt om een enorme groeispurt door te maken en wij streven er naar om de grootste dienstverlener te worden in het ZZP landschap. Wil jij ons helpen om deze dienstverlening nog groter te maken en herken jij je in het functieprofiel? Mail naar info@younited.nl of bel ons op 036-5294573 en vraag naar Loudy van Eemeren, Teamlead Operations. 

Rebecca

Rebecca

Operationeel Consultant

Uitdagend en afwisselend

Werken in de functie van Operationeel Consultant bij Younited® zorgt er voor dat ik elke dag met energie naar mijn werk ga om zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk op weg te helpen. Het schakelen tussen de verschillende partijen waar wij mee te maken hebben, houdt ons werk dagelijks uitdagend en afwisselend! Wij werken met een hecht team, waarbij wij samen alles op alles zetten om er voor te zorgen dat ook jullie opdracht(en) spoedig door het proces heen zijn!