Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Kom werken bij Younited® als Match Consultant

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! We zijn namelijk op zoek naar een commercieel talent dat samen met ons Younited® tot een gevestigde naam maakt.

Over de functie

Younited® is een platform voor zelfstandig ondernemers en een snelgroeiend onderdeel binnen RGF Staffing the Netherlands. In juni 2020 werkten we nog met vijf collega's op kantoor, maar in maart 2023 is ons team uitgegroeid tot 20 collega's.

Bij Younited® zijn we op zoek naar een Match Consultant die voor onze zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers de juiste match kan maken. Je houdt van uitdagingen en bent niet bang is om de grenzen op te zoeken! We gaan voor een sprintmarathon en daarom is het belangrijk dat jij de nodige ervaring meeneemt als bijvoorbeeld (senior) intercedent, recruiter of sales consultant. 

Wat ga je doen?

Als jij deze rol op je neemt, dan ben je verantwoordelijk voor:

 • Het vergroten van ons zelfstandig ondernemers en opdrachtgeversbestand binnen Younited®.
 • Het werven, selecteren en voorstellen van de beste zelfstandig ondernemers voor aanvragen van onze opdrachtgevers.
 • Up- en cross selling van de diverse dienstverleningen die Younited® biedt.
 • Het bezoeken en adviseren van (nieuwe) opdrachtgevers.
 • En als kers op de taart, het begeleiden van offertetrajecten.

Dit is echter niet alles, want bij Younited® nemen we ook alle aanvragen voor zelfstandig ondernemers binnen het COA namens Start People voor onze rekening. Dus, als jij van aanpakken weet en klaar bent om je talenten te laten zien, dan verwelkomen wij jou graag in ons team van gedreven professionals!

Wie ben jij?

Bij Younited® zijn we op zoek naar een proactieve collega die zichzelf durft uit te dagen en zich niet laat tegenhouden door de gebaande paden. Jij bent degene die kansen ziet en grijpt, ook als het hectisch wordt. Het beste uit jezelf en je omgeving halen zit in je natuur, daarom kijk je kritisch naar jezelf, je collega's en de processen om je heen. Je bent niet het type dat gelukkig wordt van dagelijkse routine en voorspelbaarheid. Nee, jij wilt uitgedaagd worden en het behalen van targets maakt je zelfs aan het stralen.

Werken in een commerciële setting is voor jou niets nieuws, het zit namelijk in je bloed! Dus als jij op zoek bent naar een uitdagende werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen, dan is Younited® de plek voor jou. Wij kunnen niet wachten om te zien wat jij kunt bereiken als onderdeel van ons team!

Bij Younited® zijn we op zoek naar iemand die niet alleen een commerciële duizendpoot is, maar ook voldoet aan de volgende eisen:

 • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële omgeving.
 • Jij bent een taalwonder en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Als jij jezelf in deze punten kunt vinden, dan ben jij degene die wij zoeken! Want bij Younited® willen we alleen het beste van het beste. We dagen onze medewerkers uit om elke dag het beste uit zichzelf te halen, en daar horen natuurlijk ook uitdagende doelen en hoge standaarden bij. Dus, als jij klaar bent om jezelf te laten zien en deel uit te maken van een team van gedreven professionals, solliciteer dan vandaag nog bij Younited®!

Over het bedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn Younited®, een platform voor zelfstandig ondernemers, met een enthousiast team dat zich inzet om ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. Met passie voor ons werk, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform dat hen de tools biedt om het ondernemerschap leuker en gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt bij dringende kwesties en de invulling van interim-projecten.

Ons kantoor is gevestigd in Almere en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?

Wauw, bij Younited® hebben we een toffe baan voor jou met heel veel vrijheid! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens het volgende:

 • Een heerlijk salaris tussen de €2600,- en €3200,-, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
 • Je werkt 40 uur per week en maakt kans op een vaste arbeidsovereenkomst. Yes, you heard that right, vaste baan!
 • Hey, goed nieuws voor jou! Wij vergoeden je reiskosten vanaf de eerste kilometer van je huis naar ons kantoor in Almere. Je krijgt maar liefst €0,24 per kilometer, dus tel uit je winst!
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Younited® helemaal goed! Wij bieden je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf of binnen één van de merken van RGF Staffing the Netherlands.
 • Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een aantrekkelijke bonusregeling voor je klaarliggen. Nice!
 • Bij Younited® weten we dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn, daarom bieden we niet alleen geweldige carrièremogelijkheden, maar ook fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons een persoonlijk budget van 6% van je jaarsalaris, een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.
 • Op zoek naar een heerlijke lunch tijdens je werk? No problemo! Ons bedrijfsrestaurant heeft een uitgebreid assortiment waar je van kunt genieten.
 • Geen gedoe met het vinden van een parkeerplaats, wij hebben een parkeergelegenheid op slechts 3 minuten loopafstand. Easy peasy!
 • En als kers op de taart, kom jij terecht in een team met leuke en gemotiveerde collega's. Wij organiseren regelmatig leuke teamuitjes en onze VrijMiBo's zijn gewoonweg gezellig!

Klinkt dat niet fantastisch? We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.

Reageren?

Kortom, ben jij die gedreven professional die ons kan helpen om onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen en samen met ons de ZZP-wereld te veroveren? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken! Mail naar mtimmer@younited.nl of bel ons op 036-5294573 en vraag naar Mandy Timmer, Manager Match.