Kom werken bij Younited® als Legal Expert

Kom werken bij Younited® als Legal Expert

Geef jij graag advies en heb je een juridische achtergrond? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Younited® is een platform voor zelfstandig ondernemers en een snelgroeiend onderdeel binnen RGF Staffing the Netherlands. In juni 2020 werkten we nog met vijf collega's op kantoor, maar in inmiddels is ons team uitgegroeid tot 23 collega's.

De afdeling Proces & Legal is onze jongste afdeling en verantwoordelijk voor het beantwoorden van en adviseren in alle juridische vraagstukken omtrent onze zzp-dienstverlening. Daarnaast optimaliseert dit team de primaire werkprocessen en zorgt voor compliance.

Als Legal Expert ben jij verantwoordelijk voor het adviseren in juridische vraagstukken. Je screent opdrachten en ondernemers aan de hand van relevante wet- en regelgeving en voert adviesgesprekken met opdrachtgevers en ondernemers bij hun lopende en toekomstige opdrachten. Daarnaast pas je arbeidsrechtelijke en fiscale wet- en regelgeving toe op standaard processen en neem je deel aan projecten om interne processen hierop aan te passen.

Wat ga je doen?

 • Je beoordeelt zzp-opdrachten op basis van de laatste wet- en regelgeving (Wet DBA) en geeft gericht advies aan collega's, opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers.
 • Als juridisch expert beantwoord je 2e-lijns vragen per telefoon en e-mail.
 • Vragen over de overeenkomst? Jij bent de expert en staat altijd klaar om deze te beantwoorden of eventueel te onderhandelen.
 • Ben je tot maatwerk gekomen? Dan stel jij een addendum op en regel je de afspraken in.
 • Je onderhoudt actief contact met alle betrokken partijen over overeenkomsten in aanvraag.
 • Bij implementaties van nieuwe opdrachtgevers met maatwerkafspraken ondersteun jij team Backoffice.
 • Je bent betrokken bij het opstellen en beheren van onze juridische modellen en documenten en onderhoudt regelmatig contact met het team Legal Affairs van RGF Staffing.
 • Je haakt aan bij audits en zorgt voor compliance binnen Younited®.
 • Je neemt deel aan projecten om onze processen aan te passen aan (veranderende) wet- en regelgeving.

Wie ben jij?

Natuurlijk willen wij niets liever dan een nieuwe topper toevoegen aan ons hechte team! Ben jij iemand die graag meedenkt binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hieronder hebben wij een aantal eigenschappen opgesomd waarin jij jezelf kan herkennen:

 • Proactief: je denkt vooruit en neemt graag het initiatief
 • Nauwkeurig: jij zorgt dat jouw werkzaamheden tot in de puntjes zijn verzorgd
 • Prioriteiten stellen: jij weet als geen ander wat belangrijk is en werkt doelgericht
 • Zelfstandig: je kan goed zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen werkzaamheden

Daarnaast zijn er een aantal criteria waaraan je moet voldoen om onze nieuwe collega te worden:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een relevante juridische opleiding of juridische werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wij vinden het voornamelijk belangrijk dat je over de juiste instelling beschikt en enthousiasme meebrengt in deze nieuwe functie.

Over het bedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn Younited®, een enthousiast team dat zich inzet om ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. Met passie voor ons werk, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform dat hen de tools biedt om het ondernemerschap leuker en gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt bij dringende kwesties en de invulling van interim-projecten.

Ons kantoor is gevestigd in Almere (en binnenkort ook in Deventer) en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?

Wauw, bij Younited® hebben we een toffe baan voor jou met heel veel vrijheid! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens het volgende:

 • Een salaris tussen de €2600,- en €3200,-, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
 • Je werkt 24 tot 40 uur per week en maakt kans op een vaste arbeidsovereenkomst. 
 • Wij vergoeden je reiskosten vanaf de eerste kilometer van je huis naar ons kantoren Je krijgt maar liefst €0,24 per kilometer en je kunt op 3 minuten loopafstand parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Dit krijg je volledig vergoed en wij zitten zowel in Almere als Deventer vlakbij het station. 
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Younited® helemaal goed! Wij bieden je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf of binnen één van de merken van RGF Staffing the Netherlands.
 • We hebben ook nog eens een aantrekkelijke bonusregeling voor je klaarliggen. 
 • Bij Younited® weten we dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn, daarom bieden we niet alleen geweldige carrièremogelijkheden, maar ook fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons een persoonlijk budget van 6% van je jaarsalaris, een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.
 • Op zoek naar een heerlijke lunch tijdens je werk in Almere? Ons bedrijfsrestaurant heeft een uitgebreid assortiment waar je van kunt genieten.
 • Jij komt terecht in een team met leuke en gemotiveerde collega's. Wij organiseren regelmatig leuke teamuitjes en onze VrijMiBo's zijn gewoonweg gezellig!

Klinkt dat niet fantastisch? We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.

Reageren?

Kortom, ben jij die gedreven professional die ons kan helpen om onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen en samen met ons de ZZP-wereld te veroveren? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken! Mail naar match@younited.nl of bel ons op 036-5294573 en vraag naar Marion Boom, Business Proces & Legal Expert.