Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Kom werken bij Younited® als Finance Professional

Bij Younited® hebben we de primeur om een gloednieuwe functie te introduceren: Finance Professional. En het mooie is dat jij als eerste de kans krijgt om deze uitdagende en spannende rol in te vullen en vorm te geven. Jij bent in de lead om het financiële proces van ons groeiende bedrijf te beheren en optimaliseren.

Over de functie

Younited® is een platform voor zelfstandig ondernemers en een snelgroeiend onderdeel binnen RGF Staffing the Netherlands. In juni 2020 werkten we nog met vijf collega's op kantoor, maar in april 2023 is ons team uitgegroeid tot 20 collega's. 

Als Finance Professional bij Younited® ben jij de drijvende kracht achter het beheer en de optimalisatie van ons volledige financiële proces. Jij zorgt er samen met jouw operationele collega's voor dat ons dagelijks proces soepel blijft verlopen, terwijl jij je richt op het continu verbeteren van onze financiële processen. Bij Younited® werken we ook voortdurend aan nieuwe dienstverleningsvormen, waarbij jij als Finance Professional een belangrijke rol speelt in het ontwikkelen en implementeren van deze innovatieve concepten.Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van financiële vraagstukken voor onze directeur, interne collega’s van de verschillende labels van RGF, onze zzp'ers en opdrachtgevers.

Je krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf invulling te geven aan deze toffe baan.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het controleren en beheren van deze processen, het uitvoeren van complexe correcties en het uitzoeken en bespreken van financiële casussen.
 • Je werkt samen met de afdeling Crediteurenbeheer van RGF om ervoor te zorgen dat ons crediteurenbeheer op rolletjes loopt.
 • Je komt met voorstellen om ons portaal en platform te optimaliseren en voert deze vervolgens uit.
 • Je traint collega's op het gebied van financiële vraagstukken en/of wijzigingen in het proces en stelt rapportages op om inzicht te krijgen in de financiële situatie van ons bedrijf en de verschillende labels van RGF.
 • Je ondersteunt het management op het gebied van financiën, budgetten, rapportages en meer.
 • Ook pak je andere financiële projecten op die zich voordoen en draag je bij aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Wie ben jij?

Bij ons bedrijf zijn we op zoek naar een gedreven collega die zijn/haar carrière naar een hoger niveau wil tillen. Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je te beschikken over de volgende eigenschappen:

 • Je bent een proactieve werker die nauwkeurig te werk gaat en ervoor zorgt dat jouw werkzaamheden altijd op orde zijn.
 • Je weet hoe je prioriteiten moet stellen en neemt initiatief om zaken gedaan te krijgen.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen werkzaamheden.

Voldoe jij aan de volgende eisen?

 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau, verkregen door minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, MEAO BE/CE of iets vergelijkbaars.
 • Je hebt specifieke kennis van crediteurenbeheer, facturatie- en financiële processen.
 • Je weet hoe je stakeholders, waaronder ZZP'ers, merken, opdrachtgevers en interne collega's, met elkaar kunt verbinden om gezamenlijk tot een oplossing te komen.
 • Je bent handig met MS Office en weet snel de weg te vinden in de bedrijfssystemen.

Als jij jezelf herkent in deze punten, dan ben jij de persoon die we zoeken! Met jouw kennis en ervaring op het gebied van financiën en jouw vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen, ben jij de perfecte aanvulling op ons team.

Over het bedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn Younited®, een platform voor zelfstandig ondernemers, met een enthousiast team dat zich inzet om ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. Met passie voor ons werk, hard werken en een flinke dosis humor zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen.

Hoe worden we gezien? Dat hangt af van wie je het vraagt! Onze zelfstandige ondernemers zien ons als een platform dat hen de tools biedt om het ondernemerschap leuker en gemakkelijker te maken. Opdrachtgevers zien ons als een toegankelijke partner die hen helpt bij dringende kwesties en de invulling van interim-projecten.

Ons kantoor is gevestigd in Almere en is daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende regio's. Hier kun je een indruk krijgen van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij je?

Wauw, bij Younited® hebben we een toffe baan voor jou met heel veel vrijheid! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens het volgende:

 • Een heerlijk salaris vanaf €2900,-, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
 • Je werkt (bij voorkeur) 40 uur per week en maakt kans op een vaste arbeidsovereenkomst. Yes, you heard that right, vaste baan!
 • Hey, goed nieuws voor jou! Wij vergoeden je reiskosten vanaf de eerste kilometer van je huis naar ons kantoor in Almere. Je krijgt maar liefst €0,24 per kilometer, dus tel uit je winst!
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Younited® helemaal goed! Wij bieden je volop kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf of binnen één van de merken van RGF Staffing the Netherlands.
 • Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een aantrekkelijke bonusregeling voor je klaarliggen. Nice!
 • Bij Younited® weten we dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn, daarom bieden we niet alleen geweldige carrièremogelijkheden, maar ook fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons een persoonlijk budget van 6% van je jaarsalaris, een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.
 • Op zoek naar een heerlijke lunch tijdens je werk? No problemo! Ons bedrijfsrestaurant heeft een uitgebreid assortiment waar je van kunt genieten.
 • Geen gedoe met het vinden van een parkeerplaats, wij hebben een parkeergelegenheid op slechts 3 minuten loopafstand. Easy peasy!
 • En als kers op de taart, kom jij terecht in een team met leuke en gemotiveerde collega's. Wij organiseren regelmatig leuke teamuitjes en onze VrijMiBo's zijn gewoonweg gezellig!

Klinkt dat niet fantastisch? We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team bij Younited®.

Reageren?

Kortom, ben jij die gedreven professional die ons kan helpen om onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen en samen met ons de ZZP-wereld te veroveren? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken! Mail naar jtenhave@younited.nl of bel ons op 036-5294573 en vraag naar Jolijn ten Have, Operationeel Manager.