Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Opdrachtgever / Voordelen

Younited biedt een database vol talenten

Op Younited worden talent en opdrachtgevers op een efficiënte manier aan elkaar gekoppeld. Door de vele zelfstandigen die zich hebben aangemeld, is een grote community ontstaan waar je als opdrachtgever van profiteert. Bij Younited zijn de ondernemers namelijk echt zelfstandig, 100%. Hun volledige focus ligt bij jouw opdracht.

Terug naar voordelen
Younited biedt een database vol talenten

Database vol talenten

Zoeken naar de beste match voor je opdracht is soms lastig en tijdrovend: opdrachten uitzetten op verschillende sites, beoordelen van cv’s en motivatiebrieven of zelf online zoeken naar de geschikte kandidaat. Met een database vol gedreven en gepassioneerde talenten op Younited is dat niet meer nodig. 

Op Younited worden opdrachten en de juiste zelfstandig ondernemers snel aan elkaar worden gekoppeld. Als opdrachtgever vind je hier makkelijk de perfecte match voor je opdracht, op basis van kwaliteiten die jij zoekt en die de ondernemers bezitten. De ondernemers zijn 100% zelfstandig en kunnen zich door de tools van Younited® volledig focussen op jouw klus. 

Verzekerd van de beste match

Op Younited komt vraag en talent samen op de best mogelijke manier. Als opdrachtgever wil je de beste match voor je project of klus. Je wil iemand die kwaliteiten en vaardigheden heeft die je belangrijk vindt. Op Younited kun je daarom op die criteria zoeken. En ben je altijd verzekerd van de beste mogelijke match. 

Samen sneller vooruit

Plaats je opdracht op Younited en vind volledig gefocuste zelfstandigen en een gemakkelijke en compliant uitgevoerde afhandeling van de administratie. Zo kunnen jij en de zelfstandig ondernemer razendsnel verder. Op Younited vind je de juiste persoon in no-time. En dat is voor iedereen voordelig. 

Profiteer van Younited

De zelfstandigen op Younited weten wat er van ze wordt gevraagd. Je hoeft ze dus niets meer uit te leggen. Ervaar de kracht van het collectief en de eigenzinnigheid van deze talentvolle individuen.

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited