Tulpenfonds als vangnet voor zzp’ers

Tulpenfonds als vangnet voor zzp’ers

We geloven erin dat het voor elke zelfstandige toegankelijk moet zijn om een degelijk vangnet te organiseren. Met Tulpenfonds krijg je de keuze om een vangnet te kiezen dat bij je past. Wanneer je aansluit bij Tulpenfonds kom je bij ons collectief. Samen zorgen we voor een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid.

Een goedkoop vangnet voor arbeidsongeschiktheid zonder gedoe!

De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen zijn peperduur. Niet zo gek dus dat veel zzp'ers er voor kiezen om dan maar onverzekerd hun diensten aan te bieden en te werken met een spaarpot. Daarnaast is het ook veel gedoe en moet je aan allerlei voorwaarden voldoen voor een vergoeding mocht je onverhoopt (tijdelijk) arbeidsongeschikt raken. Dat kan anders en daarom heeft Tulpenfonds een Crowdsurance product en onze nieuwe AOV tot Pensioen gelanceerd.

Crowdsurance & AOV tot Pensioen

Wat is Crowdsurance?

Crowdsurance is géén verzekering, maar een groep van mensen die ermee instemmen om elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Dit wordt ook wel een schenkkring genoemd. Wanneer iemand binnen de groep arbeidsongeschikt wordt en recht heeft op uitkering, dan beginnen de overige deelnemers binnen de groep met zogenoemde donaties. Dit wordt allemaal automatisch geregeld. Doordat je het met elkaar doet, kunnen we de kosten laag te houden. Dat betekent dat je voor een klein maandbedrag toch goed verzekerd bent tot een maximale uitkeringsduur van 2 jaar. Je kunt kiezen uit meerdere uitkeringsbedragen, zodat het bij jouw situatie past. De bijdrage die je doet verschilt per maand en is op basis van het aantal zieken. Bij de keuze voor €2.000 uitkering is je bijdrage gemiddeld €42. Daarnaast betaal je eenmalige inschrijfkosten van €175 en maandelijks administratiekosten van €10 p/maand.  Deelnemers vanuit AOV VerVier ontvangen 50% korting op de inschrijfkosten. Wil je meer zekerheid? Kijk dan eens naar onze AOV tot Pensioen, dit is een upgrade op je Crowdsurance.

Wat houdt de AOV tot Pensioen in?

Met de Tulpenfonds AOV tot Pensioen krijg je de mogelijkheid om een volledige dekking tot aan pensioenleeftijd of (aangegeven eindleeftijd) te organiseren. Door een combinatie van onze Crowdsurance en dekking uit een verzekering kunnen we tegen een lage premie toch een vangnet regelen tot aan pensioenleeftijd met een korte eigenrisicoperiode van 6 weken. Je kunt zelf kiezen welk uitkeringsbedrag je wil ontvangen bij uitval, zo past er altijd een vangnet bij jouw situatie. Tevens ontvang je een gratis abonnement op onze Preventiemanager en krijg je het eerste jaar maar liefst 20% korting op je premie. De premie die je betaalt is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

 

Crowdsurance & AOV tot Pensioen

Wil jij ook onderdeel zijn van het solidaire vangnet van Younited®? Via de Younited® Store voeg je jouw Tulpenfonds vangnet snel en eenvoudig toe.

Nu aanmelden
Alies Tax-Alberts

Alies Tax-Alberts

Training & coaching

Ik ben niets geworden, ik ben mijn talent.

Het Tulpenfonds zag ik voorbijkomen op nu.nl en dat leek me een betaalbaar vangnet waar mensen werken die verstand van zaken hebben. Ik heb me tot nu toe 1 x ziekgemeld en de ervaring daarvan was ook positief, dus dat bevestigt mijn keuze.

Stephanie Ruitenbeek

Stephanie Ruitenbeek

Freelance Marketingadviseur en founder van 2 start-ups

Ik kan niet zo goed stilzitten, dus begon ik twee startups

Het Tulpenfonds kende ik van een influencer event. Zij zijn heel betaalbaar en geven goede value for money. Dat was voor mij de voornaamste reden om te gaan deelnemen.

Daniëlle van den Heuvel

Daniëlle van den Heuvel

HR adviseur

Mijn frisse blik helpt om de klus te klaren

Ik googelde verzekeringen en kwam uit bij de Tulpenfonds Zelfstandigenverzekering. Dat voelde als dichtbij, met een menselijke maat, benaderbaar en geen anonieme grote verzekeraar in een abstract kantoorpand.

Marlies van der Schot

Marlies van der Schot

Kapster

mensen met elkaar verbinden en daarin het verschil te maken, daar word ik gelukkig van.

Het Tulpenfonds is mij aangeraden door de vriend van een collega-ondernemer van me. Beiden zijn ze hierbij aangesloten. Dat zij hebben gekozen voor Tulpenfonds, geeft mij voldoende vertrouwen om ook deze keuze te maken.

FAQ

Tulpenfonds is er voor alle zelfstandigen en heeft daarom de handen ineengeslagen met Younited om een mooi vangnet voor arbeidsongeschiktheid aan te bieden. Younited biedt de tools die het ondernemen succesvoller maakt en wij geloven er samen in dat het regelen van een vangnet daar ook bij hoort.

Het hebben van een goed vangnet voor arbeidsongeschiktheid helpt je om met zekerheid te werken aan je passie en dromen. Mocht er toch iets gebeuren, dan staan wij voor je klaar. Zowel financieel als persoonlijk.

Via de productpagina in de Store van Younited kom je op de landingspagina van Tulpenfonds terecht. Hier kun je een vangnet kiezen dat goed bij jou past. Ben je aangesloten? Dan kun je op ons rekenen wanneer het even minder gaat. Mocht je uitvallen, dan kun je jezelf ziekmelden via je persoonlijke portaal, wij zorgen vervolgens voor persoonlijke begeleiding en het starten van je uitkering, daar hoef je zelf niks voor te doen! Hoe het allemaal precies werkt vind je terug in de voorwaarden.